mandag den 4. januar 2010

Jeg er her stadigvæk... :o)

Jeps, jeg kom godt ind i det nye år... i løftet og overrislet stemning... Ja, mig som ikke har drukket mere end et enkelt glas vin til maden, måske to-tre gange om året de sidste 5 år...jeg gav slip på kontrollen og drak vin+nogle drinks og champagne... Og straffen udeblev da heller ikke... ;o)
Øj hvor var jeg dårlig dagen derpå, men jeg blev puslet om med kold cola og en lun dyne...og da jeg ved halv seks tiden om aftenen d. 1.jan. dukkede op til overfladen igen, blev jeg trakteret med resterne af den lækre mad fra aftenen før... Tak for at have en så god ven som bare syntes at det var helt ok at han selv havde måtte klare opvasken og oprydningen...som han konstaterede så havde jeg jo tilsyneladende mere brug for at sove... :o)

Og der gik da også endnu en dags tid før jeg var helt mig selv igen...og så inviterede Yngstedatteren sig selv hjem til mig...altså først skulle vi lige ud og handle ind... Og så stod hun og jeg i køkkenet et par timer og lavede lækker lasagne, thaimad og sammenkogt ret med mange grønsager, lige til at putte i min fryser... SKØNT!... :o)
Til dette bør knyttes den krølle at jeg ikke er særlig vild med at lave mad...især ikke efter at jeg er blevet helt alene på skansen...så bliver det tit den nemme løsning...ikke at det altid er skidt...men den blev valgt alt for ofte... Og det syntes min Yngste så altså skulle være slut... Hun nyder meget at lave mad, og er hammer god til det (evner som ikke falder langt fra hendes stamtræ. da både hendes far og jeg er habile fritids-kokke)... :o)
Taknemmelig er jeg for de fleste af dagene nu at kunne tage en lækker ret ud af fryseren, hvortil der bare skal koges ris eller ovnbages lidt rødder, som også blev gjort klare og lagt i poser i fryseren... :o)

Igår gik Yngstedatteren og jeg så et smut på udsalg...Føtex lokkede med tøj til lave priser, hvoraf det meste var revet væk da vi dukkede op, et par lilla leggings blev det dog til til mor her... :o)
Bagefter skulle Kvickly gøres usikker...de havde jo bebudet Jo Nesbø paperbacks til 20,- stk!...og naiv som jeg er, så tænkte jeg : "Jamen når de laver sådan et godt tilbud, så må det være fordi at de har pallevis af de dersens bøger..." ...snydt igen...en lille hylde hvor der måske har kunne stå 10 eksemplarer af hver bog (5 titler) var hvad de havde haft!...så den hylde var altså også tom...og jeg følte mig temmelig snydt... :o(
Nå men mæt af indtryk og det gode selskab med min Yngstedatter, tog jeg hjem i varmen igen...og fik en lille sludder med Ældstedatteren som tilsyneladende har mødt den store kærlighed... Hun er ihvertfald forelsket til op over begge øre...og hvor er det dejligt at få lov til at nyde sammen med hende... :o)
Så kastede jeg mig over allerede indkøbt litteratur i aftes...en krimi blev færdiglæst...og en ny roman blev påbegyndt...og jeg må sige at jeg er overvældet af den sidst nævnte... Men mere om de to, når jeg er færdig med den...og lur mig om det ikke bliver til imorgen ;o)

Og billedet øverst må da også lige have en kommentar med... :o) Den står på min huskeseddel for det kommende års højeste ønsker... :o)
Den vil klæde mit lille køkken, og jeg ville nyde at kunne beskue mit meget forskellig-artede køkkengrej, som naturligvis skal stå fremme i på den... :o)

Nå men det var alt for nu... :o)
Ciao

2 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Jamen Pi, du har da fået nyt hår :) hvor lyder det bare godt med den shoppetur du har været på.

Ja det er dejligt når ens døtre bliver forelsket :) og når det til og med så er den store kærlighed !

Den king fisher reol den har også stået på min ønskeseddel længe, men hold da op der skal godt nok lige spares op, jeg ved ikke om det bliver i år. Har besluttet mig til virkelig at tænke mig om i år, det er også nødvendigt, men en tur over til dig, det skal det nok blive til :)

Knus

olines sagde ...

Velkommen til overfladen:)