lørdag den 13. marts 2010

Ugen der gik...

...var ugen hvor ænderne i min "baghave" atter en gang gik på jagt efter mad oppe på cykelstien... :o) Happerne, som Øjestenen altid siger når vi går forbi Åen hvor de bor... :o)

Hvor jeg endelig efter næsten 6 ugers venten modtog den smukke termokop fra serien Elements... :o)
Og læste en annonce i det gratis magasin FAIRnok...

Må nok heller lige nævne at det er en annonce for avisen Information... Men den skulle altså være god nok... :o)

Da jeg skulle ud forbi jobcenteret til samtale omkring min ansøgning om reva. På vejen kom jeg forbi min lokale café hvor jeg tror at der var mødregruppe træf... Hvad tror du?... ;o)

Nå men den samtale var en lidt blandet fornøjelse... Jeg blev informeret om at de igen igen har strammet reglerne for opnåelse af revalidering... Og blev stillet spørgsmål som : Hvorfor er du aldrig blevet jobprøvet? Tja, det ved jeg da ikke. Jeg møder op som jeg skal, svarer på de spørgsmål der bliver stillet, deltager i de mere eller mindre fantasifulde projekter som jeg er blevet henvist til... Konstateringer som : Det er godt nok mange forskellige uddannelses-ønsker du har haft... Ja men det kommer sig jo af, at næsten hver gang jeg kommer med et ønske, så får jeg at vide at det ikke kan lade sig gøre... Og endnu en konstatering, som jeg af gode grunde jo heller ikke kunne sige var min skyld, nemlig : Det er godt nok heller ikke særlig mange lægelige udtalelser der ligger i din sag...
Men en ting var dog nyt...det er nu ikke de sidste 5 års "sygdom" der skal ligge til grund for min ansøgning om reva. Nej nu er der jo dukket noget nyt op, nemlig mit slidgigt plagede knæ. Og her spændte forslag som foreløbig 3 mdrs sygemelding, fordi at de ikke kan iværksætte nogen jobprøvning(ja for det skal jeg altså nu...om tre mdr altså) så længe jeg er i behandling med den medicin jeg får for det nu. For det skal jo vise sig om det kan give mig en bedring, og det vil sige at hvis de "prøver" mig nu, så kan det se anderledes ud end om tre mdr... Øh ja...og måske anderledes igen om 6 mdr...eller om 1 år... Helt ærligt! Tiden går...og jeg bliver altså ikke yngre, folkens...og dermed også mindre attraktiv for arbejdsmarkedet..trods politikernes snak om det grå guld... Så prøv lige at kig statistikkerne ...
Nå men det hele endte ud med at jeg blev foreslået et job og sundheds projekt, for så viste jeg velvilje i forhold til at bedre min situation omkring mit knæ...og så kunne de heller ikke så nemt komme omkring et afslag om reva pga min vægt... Ja du læste rigtigt!... Jo jeg vejer for meget, det ved jeg da godt selv, men jeg er måske ikke lige motiveret til at gå på den store kur lige nu, hvor jeg for det første er i nedtrapning af min Antidep. medicin...og hvor jeg lige har fået konstateret slidgigt, som altså blev opdaget fordi jeg har ondt, både i bevægelse og i ro...og dermed er afskåret fra lige pt at dyrke motion hvor jeg skal bruge benene. Og jeg lever i forvejen så magert og sukker/fedt fattigt som overhovedet muligt, uden at det skal helt blive fanatisk.
Jeg husker også udtalelser fra min terapi som f.eks livskvalitet... Og for mig er livskvalitet altså også af og til at spise et stykke chokolade eller en kage...og lagkage og boller til fødselsdage...
Men fyren overfor mig var helt sikker på at et vægttab ville gøre min livskvalitet bedre... jo jo, det kan da godt være...men hvad ved han om min livskvalitet?...han havde ikke spurgt mig om det...
Jeg har intet imod at skulle røre mig og snakke om/lave sund mad...og det er så det jeg skal de næste tre mdr. Er spændt på hvordan det bliver grebet an... :o)
(Kan bare ikke lade være med at sidde med en lille følelse af, at det er blevet presset ned over hovedet på mig, og at det nærmest blev brugt som en "trussel" om at hvis jeg ikke ville tabe mig, kunne det resultere i et afslag på min ansøgning om reva...).
Og det projekt skal jeg altså starte på d. 23-03 ... :o)

Det var også ugen hvor jeg fik hængt knagerne op ude i entreen... En smule royal har man vel lov at være ;o)

Og jeg har været til Yngstedatterens kæreste sin's fødselsdag igår... Super hyggeligt... :o)

Nu glæder mig så til mandag..eller rettere sagt til onsdag...for så er maleren færdig med mit eget lille tropiske Florida-badeværelse... Og det er jeg nu igang med at male interiøret om til... :o)

Du ønskes en fantastisk lørdag aften... :o)
Ciao

3 kommentarer:

Krutters Krøller sagde ...

Æh, læste jeg rigtig? At man i disse dage kan afslå en bevilling af revalidering pga. ens vægt?!?!!?
Jeg håber f..... ikke det er rigtig - det gør mig virkelig rasende!
Godt at du har dine små projekter, der kan bringe glæde i dit liv!
Knus
Rina

Losarinas mor sagde ...

Man skulle tro det var lyv !!
Det kræver hård hud på sjælen at være i det system!

Mette Lykke sagde ...

Det system overrasker gang på gang..Jeg mangler ord, men kan mærke vreden boble.