tirsdag den 16. marts 2010

Tirsdag med solskin på flere måder.. :o)

Denne skuffe-ting fra Ikea, som jeg har købt brugt for 30,- har jeg beklædt med papir fra Søstrene Grene...Den skal stå på en af hylderne, som desværre endnu ikke er blevet hængt op, over mit krea-bord...Til nogle af de der små dimser man ellers altid har liggende spredt i skuffer og æsker... :o)
Og Jeps, solen har skinnet for fuld kraft udenfor det meste af dagen...og også indenfor på mit badeværelse... I må dog vente med billeder derfra... :o) Maleren startede ellers igår med at male loftet...og derefter på at male væggene med den mest fesne lysegule jeg nogensinde har set... Og jeg blev da godt nok en kende nervøs... Havde han fuldstændig misset mit farvevalg?... Det skulle jo være ORANGE!... Men det viste sig så at det bare var en base der skulle under den orange for at få det bedste frem i farven... :o)
Og jeg skal love for at det får det allerbedste frem...forestil dig at du kommer ind i et rum der er fyldt med solmodne appelsiner fra gulv til loft... Ja det føles som om solen skinner hele tiden derude... Skønt... Lige som jeg har forestillet mig... :o)

Spejlet som skal hænge derude er malet færdigt... :o)

Og jeg ved ikke lige hvorfor farverne er gået helt i koks på det her billede, men det der ser orangerødt ud på billederne er altså varm pink...og hylden er turkis... :o) Det mangler lige at blive malet en gang mere inden det kan hænges op... :o)

Jeg kan mærke at jeg skal yde lidt ekstra for at bevare optimismen og humøret i disse dage...men det hjælper da altid lidt at solen har skinnet... :o)

Rigtig dejlig tirsdag aften til dig og dine :o)
Ciao

3 kommentarer:

Puttenings sagde ...

Sikke nogle spændende projekter, dit skuffedarium er bare så fint. :o)

mette b sagde ...

Det er så skøn en farve, du har valgt til dit badeværelse.
Hvor er dit skuffedarium fint med papir på. Meget inspirerende.
Klem fra
mette b, ny læser :)

Pernille på 1. sagde ...

Åh Pi du er bare så flittig, hvad med at komme et par dage til Odense :) jeg kunne da godt lige bruge dig til at være lidt kreativ.

Jeg glæder mig forvildt til at se det badeværelse, orange og pelikaner, gul og turkis, det kan ikke blive andet end godt, jeg er helt vild med spejlet har altid gerne ville have et gult spejl, så nu må jeg jagte et i genbrugsen som jeg kan male :)

Knus