onsdag den 16. september 2009

Sensommer...

...vil jeg hellere kalde det, end efterår...for vejret har da bare lige vist sig fra den bedste side de sidste mange dage...og de kommende flere dage... :o)

Jeg har været en tur rundt lægen idag til en snak om fremtid og helbred...og han puffer mig blidt...men bestemt væk fra tanken om en evt. førtidspension... Nix, jeg har bare at kæmpe videre...at have en plan B...og en plan C...og D...og E... For jeg har meget mere at byde ind med, end et F for førtidspension... Og han har jo ret... Og jeg gik derfra med en følelse af at kunne trække vejret lidt lettere... :o)

Yngstedatteren kom så en tur hjem omkring idag også...hun skulle gøre bure rene hos musene og hamsteret, som mærkværdigvis ikke er flyttet ud endnu...men snart... :o)
Og vi fik hentet mit hengemte sengestel op nede fra kælderen...og samlet det... Så nu står sengen parat til mig, til natten, hvor jeg skal sove højt som en prinsesse... :o)
Hvis maleren ikke ringer til mig i løbet af imorgen, så har han mig i røret fredag formiddag...for nu vil jeg have en nærmere dato for hvornår han kommer og maler mit soveværelse... :o)

En alt i alt fin dag... :o)
Håber også at din har været god... :o)

Natte-Ciao

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Det lyder som en god læge du har !
Førtidspension bør være allersidste udvej. Håber virkelig du får hjælp og støttte til at finde din vej.

Pernille på 1. sagde ...

Jeg tror helt bestemt også at du har mere at byde ind med, en førtidspension må være den absolut sidste udvej. Da jeg havde været syg talte man også om det, men i dag fungere jeg fuldt ud, tingene kan ændre sig !

Ja kan du så få fat i den maler !

Knus

Mette Lykke sagde ...

Åh ja det er en lang vej og tiltider toppet vej, at finde nye veje til det gode liv, det skal nok lykkes for dig.. Jeg er jo også i vente position, med hensyn til mit arbejds liv.. Venter på arbejdsskadestyrelsend afgørelse, det er på 2 år nu.. Vi må få det bedste ud af ventetiden..
Sensommeren er helt vidunderlig i år.. Og den nyder jeg i fulde drag..
De bedste ønsker dig kære Pi..
Knus fra øen i sydhavet.

Madame sagde ...

Det er da en dejlig læge du har - som giver dig masser af gåpåmod :-)

Varme klem og god weekend!