tirsdag den 15. september 2009

Guds gave...

Jeg er ikke troene på den religiøse måde...jeg tror på at der er noget større...noget mindre...noget ikke synligt...noget sebart...noget som hjælper, guider, skubber,holder igen... :o)
Men når jeg så alligevel tager guds ord i min vold, så er det fordi i mangel på et bedre vækker det følelser hos alle...og alle ved at det er noget udefinerbart... :o)

Jeg føler at jeg har fået guds gave når det kommer til at bevare det barnlige i mig og mit liv...evnen til at kunne finde det brugbart at glo umæmmet på smukke glimtende ting...regnbuer...farvestrålende genstande...og at indrømme at jeg er barnlig. :o)

Jeg er samler...og har gennem tiden samlet på alt mellem gamle brugte busbilletter som jeg fandt på gaden...ispinde-også brugte...på nummerplader-skrev dem ned i et gammelt kladdehæfte som jeg havde fået af min storebrors lærer...servietter...og senere på de drengs/mænds navne, med hvem jeg havde kysset-og det der var værre...smukke sten/ senere krystaller...og jeg samler stadigvæk...på souvenir-rystekugler fra nær og fjern :o)

Og på disse... :o)Skønne, farverige og morsomme Pez-dispensere... :o)

Og i sidste uge flyttede denne mega-model så ind hos mig ... hjembragt fra det store udland...af yngstedatterens svigerforældre-på foranledning af yngstedatteren...hun var nemlig ikke i tvivl om at jeg ville synes at den er fantastisk...og hun har helt ret... :o)

Den lille er den normale størrelse på en Pez-figur...den store er beregnet til at opbevare pakkerne med Pez pastillerne i... :o)

Dejligt at få gaver...ikke kun guds gaver...men gaver der er upraktiske og ikke spor voksen-agtige...fordi at andre ved at det vil glæde mig og mit barnlige sind... :o)

Samler du også på ting som ikke er voksen-agtige?... :o)

God dag... :o)

Ciao

2 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Ja Gud fri mig vel jeg har mange ting der er rigtige barnlige, jeg samler meget på bambier og jeg har faktisk lige købt en kæmpe en.

Alle mine medussa figurer er også barnlige, men jeg trives godt med mit barnlige sind :)

Den er da fed den kæmpe kitty model !

Knus

Losarinas mor sagde ...

Det er en guds gave at være barnlig af sind- glædes , forundres :-)
Tror faktisk jeg er en kedlig voksen med hensyn til at samle :-)