lørdag den 25. juli 2009

Sikke en skøn lørdag... :o)

Først vil jeg godt lige skrive at jeg desværre ikke får kommenteret særlig meget hos jer andre bloggere lige pt...hos nogle fordi jeg stadig ikke kan...og hos andre fordi at tiden ikke altid lige er med mig... Eller energien... For jeg føler mig ærlig talt lidt træt i øjeblikket...både fysisk og psykisk. Det skræmmer mig ikke i den retning som det tidligere har gjort...men jeg bruger nok forholdsvis meget energi på at bekymre mig en smule på forhånd...også selv om jeg godt ved at jeg ikke behøver at gøre det...og at det er spild af energi at gøre det... For det første mht det med yngstedatteren + hendes kærestes kommende lejlighed...tanken om alt det der skal laves der, gør mig træt på forhånd...også fordi at kæresten og hans familie ikke er særlig strukturerede... Jeg er mere typen der gerne vil have lagt en plan...først gør vi dit...så gør vi dat...og så til sidst det...og så ved man hvad det hele skal resultere i... Men det er jo ikke mit problem, er der jo så nok nogle der tænker...nej, og så alligevel...for jeg ved jo at yngstedatteren forventer at jeg hjælper...og det gør jeg også gerne...og jeg ved jo også at hun ønsker at tingene bliver meget struktureret...men jeg ved ikke om hun tør ytre det overfor svigerforældrene...og der ligger så min bekymring...at vi kommer til at lave lidt i øst og så lidt i vest... Men der er jo ikke andet at gøre end at aftale at mødes...alle dem der vil hjælpe...og så lægge en slagplan... Det vil jeg foreslå de unge mennesker når de kommer hjem fra ferie på fredag... Og så lægge mine bekymringer, på det plan, fra mig indtil da... :o)

Det er også begyndt at spøge lidt i baghovedet at der ikke er så længe til jeg skal begynde i praktikken...14 dage for at være helt præcis...2 uger...så går det løs... Men jeg tror nu godt at jeg kan klare det...men derfor er det jo alligevel i orden at have lidt sommerfugle i maven ... :o)

Som overskriften antyder, så har det været en skøn lørdag. :o)
Jeg har været omgivet af de tre mennesker der betyder allermest for mig... Yngstedatteren der var hjemme for at pakke kuffert til ferien... Ældstedatteren og Øjestenen for at hygge med lidt Tour de France i baggrunden... Og vi har lavet "sandkager"... spist leverpostej-og reje madder...tumlet i sækkestolen...nydt de guldkorn og smil der er faldet i løbet af dagen...Og alt har bare været gennemsyret af hygge...fred...og i mit hjerte, den fuldkomne lykkefølelse... Ja jeg er heldig...og jeg sætter stor pris på det... :o)

Nu vil jeg sætte mig i hyggehjørnet sammen med Baby, og se Schindlers liste, en fantastisk film, imens regnen trommer ned udenfor...igen... :o)

Ciao...og nat nat...

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Der skal ske mange ændringer i dit liv , den næste tid, og det kan sagtens skabe den træthedsfølelse.
Og så skal du huske, at din krop er på penicilin og det er hårdt og meget trættende for fysikken.
Du er god til at finde glæden i din hverdag :-)

Madame sagde ...

Jeg kan også godt forstå, hvis du føler dig drænet for energi, Pi, der sker så meget hos dig i øjeblikket. Men din lørdag var skøn, og det må være være ren energiopladning med sådan en dag.

Pernille på 1. sagde ...

Hej Pi, med alle de ting du har at tænke på er der ikke noget at sige til at energien er lidt i bund.
Håber at lørdagen har været med til at få rettet op på noget af det igen.
Jeg så også Schindlers liste, det var en kanon film.
Med hensyn til hvis du har problemer med at kommentere, det har jeg jo prøvet for vildt. så vil jeg råde dig til at installere google crome og bruge den som browser, nu kan jeg kommentere alle steder.

Knus pernille