tirsdag den 5. april 2011

Opsamling af dage... :o)

Som de dage dog bare render afsted... :o)


Her er hvad jeg fik købt i Tiger i fredags... :o)Og denne kyllingeranke måtte med hjem fra Akimbo... :o)


Lørdag aften fik jeg lavet påskeæg på balloner... Og de lå så og tørrede til mandag morgen...


...hvor jeg fik pillet ballonerne ud (nogle med stort besvær...de sad utroligt godt fast i det tapetklister :oS)
...fik sat bånd i... og glemte at tage billeder af det færdige resultat...og forærede min mor de 6 af dem, men mere om det senere... :o)


Søndag formiddag gik med at tømme de famøse køkkenskabe der skulle rives ned...og Ældstedatteren og Øjestenen kom om eftermiddagen og så gik vi ellers igang med at rive ned...og hold da op det var sat godt fast... nogle af sømmene var ca 0,75 cm tykke og næsten 10 cm lange... men som det ses på billedet herover...ja så lykkedes det...her manglede kun de sidste lister at blive fjernet... :o)
Læg mærke til alle hullerne i væggen til venstre...flere af dem var inde bag listerne...hvorfor? er et rigtig godt spørgsmål som jeg altså ikke kan svare på...andre fremkom efterhånden som vi fik hevet sømmene og listerne af... Men alt det ordner maleren før han sætter filt op og maler hele køkkenet... Uhh hvor jeg glæder mig... :o)

 

Øjestenen spurgte om hun gerne måtte sove hos mig...og selvfølgelig måtte hun det... Men da jeg skulle i seng, ja så måtte jeg jo lige se hvor der kunne blive plads til mig... :o)
Efter lidt omrokkering fik jeg tilkæmpet mig magten over ca en trediedel af sengen... :o)

Mandag skulle jeg spise frokost hjemme hos min mor...og jeg ville tage Øjestenen med som en overraskelse til min mor... Hun havde nemlig ikke set Øjestenen siden hun var helt lille... Og Øjestenen er nu så bevidst at hun er begyndt at stille spørgsmål om min mor, hvem hun er osv. Så det var jo en oplagt chance for begge parter til at møde hinanden igen... :o)
Og det gik rigtig godt... Min mor var så optaget af Øjestenen at hun næsten ikke ænsede æggene som jeg havde taget med til hende...men pyt med det...bare det at de hyggede sig i hinandens selskab var en helt fantastisk oplevelse for mig... :oD

Idag har jeg flyttet lidt mere ud fra køkkenet og slappet af...for det var tiltrængt efter søndagens fysiske arbejde og mandagens sociale begivenhed... :o)

Ciao... :o)

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Sikke et arbejde med det køkken !
Godt du får hjælp og hjælp af den bedste slags :-)

Sysler fra hverdagen sagde ...

De er sjove de æg i balloner, jeg har lavet noget lign. til jul med juletræer.

Måske jeg også skulle lave et par æg.

God dag