fredag den 1. april 2011

På tur til indre by...:o)

Tja ikke alt går som man forventer det... Som f.eks i onsdags hvor jeg højt og flot her på bloggen annoncerede at jeg ville have vasket lidt tøj...tiltrængt... Joh jeg gik i vaskekælderen med de to maskiner på slæb...altså ikke vaskemaskinerne men tøj til to maskiner... og så sker der ikke værre eller bedre at mit vaskekort ikke virker... HVAD?!?!?...igen igen... :o(
Slæbe det hele op igen...på grådens rand...ja af og til skal der ikke så meget til med mig...Nu ville der jo gå mindst EN UGE før et nyt kort måske ville kunne bringe maskinerne i omdrejninger... Øv øv øv... :o(

Nå men jeg er så heldig at Ældstedatteren er ejer af hendes helt egen vaskemasine og hun tilbød mig straks at jeg jo bare kunne komme forbi hende og vaske... Tak... :o)


Så igår eftermiddags medbragte jeg så det allermest nødvendige vasketøj og indtog hendes vaskemaskine... :o)
Og tilbragte dejlig tid sammen med Ældstedatteren og Øjestenen... :o)

Idag gik turen så mod indre by... :o)
Og det første menneske jeg bliver overhalet af efter jeg var steget af bussen på Nørreport st. var ikke ringere end en forårsglad fløjtende Peter Lund Madsen ( Andres Lund Madsens hjerneforsker storebror). :o)
Jeg slog så lige et smut forbi Tiger på Købmagergade og gjorde adskellige kups...og forbi Lisbeth Dahls butik og gik ikke helt tomhændet derfra... :o)
Lige efter Rundetårn stod der en meget afklædt frysende herre med ryggen til...og rundt om ham stod der et kamerahold... Da jeg var kommet forbi kunne jeg så se at det var Martin Brygmann...garanteret igang med et eller andet fjol til tv eller et one-man-show... :o)

På min vej rundede jeg så også lige Søstrene Grene, og gik derfra uden at købe andet end en flaske vand... :o)
Derfra gik turen til Akimbo... havde lovet Pernille at købe noget for hende... :o)
Og lidt fik jeg da også med hjem til mig selv... :o)

Så skulle turen gå hjemad...i en underlig blanding af forårskåde,glade og stressede sure mennesker... :o)
Lidt skulle handles ind til weekenden... :o)
Vel hjemme skulle jeg så lige have lidt og spise...og ...underligt som den kerne er hård?...øv...det var et stykke af en tand jeg sad og bed i... :o(
Så mandag skal jeg have fat i tandlægen...dybt suk... :o(

Nå men det skal ikke ødelægge den gode stemning... Det er jo trods alt kun starten på weekenden...imorgen vil jeg sætte mig ud på en stol i haven og nyde det gode vejr der er lovet...eller prøve på at nyde det, uden at den dumme dårlige samvittighed skal ødelægge fornøjelsen (du ved, ukrudt mv)...fordi der skal samles kræfter til søndag, for der skal der tømmes og rives skabe ned ude i køkkenet... :o)

Nu skal et træt Ciao lyde herfra... :o)

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

hej søde sikke et program der er blevet gennemført.... med både go'e og mindre gode input... håber du får en fantastisk weekend ..med nydelse... og godt vejr... her på sy'fyn er de vildt tåget....men håber på sol senere...
kh♥
pst.hvisker lige : jeg har sendt en lille pakke til dig :).... håber den falder i go' jord....

Pi Andrea sagde ...

Hej Marianne... :o)
Ja jeg kan også godt mærke det idag, at programmet har været for komprimeret...men idag slappes der også imens jeg venter på solen... :o)
Ihh jeg glæder mig til at se hvad du har sendt... :o)
Knuss og kram ... :o)

Pi Andrea sagde ...

Hej igen Marianne... :o)
Jeg nåede da også kun lige at få skrevet beskeden før, så ringede posten på min dør... :o)
Og sikke en fin pakke du har sendt til mig/os... Du kan tro at det nok skal blive omsat til fine blomster til tæpperne og andet godt... :o)
Tusind mange tak for din donation... :o)
Knuss og kram... :o)