onsdag den 30. marts 2011

Hele 3...nej 4, på en gang... :o)

Igår kom maleren så på visit for at afgive et tilbud på maling af mit køkken... :o)
og det endte godt, efter mig mening... :o)
Jeg har jo ønsker om maaange forskellige farver ...og det koster jo mere end hvis jeg bare lige ville have to forskellige... men jeg er villige med at betale (vedligeholdelseskonto)...for nu skal jeg til at elske at bruge det køkken... :o)
Han lagde ud med at ville have 7500,- inkl. alt...men jeg fik ham ned på 6000,- alt inkl. ... :o)
Så jeg er glad og glæder mig til d. 11.04. hvor han kommer kl. 8.00 og starter op... :o)
Foran mig står nu en weekend med sved på panden...for inden der skal males, ja så skal de to store/høje indbyggede skabe lige brækkes ned...og alle mine hylder og andet nips skal så pilles ned i den kommende uge... :o)

Jeg har jo vist det fine tårnskab der skal stå derude... :o)
Og her i sidste uge fik jeg så solgt en Elements-thermokop inde på Trendsales...og den blev straks omsat i dette lækre gamle klapbord... :o)


Et kup i min verden... :o)
Jeg glæder mig til at kunne vise det i dets kommende rette element... :o)Disse to skønne ophæng fra Rice lå igår eftermiddags i min postkasse sammen med et par stykker stof som Pernille havde sendt til mig til hendes kommende sengetæppe... :o)
Blev jeg lige lykkelig...JA...de gør mig så glad at kigge på... Endnu en gang Tak, Pernille... :o)Og sidst men ikke mindst så blev jeg lokket, en tur med i Rødovre Centrum igår eftermiddags, af Ældstedatteren og Øjestenen. Den stod på indkøb at gummisko, sandaler og gummistøvler til Øjestenen... :o)
Og alle tre par blev fundet og godkendt af Øjestenen...faktisk kunne hun på vej hjem i bussen, iført de nyindkøbte gummisko, konkludere at det var verdens flotteste gummisko...og det er jo ikke så ringe endda... :o)
Jeg fik så også lige muligheden for at ose lidt i Panduro...og lidt mere end os blev det jo også til... :o)
De fine kasser fik jeg til den nette sum af 100,- fordi der er en ridse (næsten ikke til at få øje på) på låget af den store kasse :o)
Og en ny limpistol + ekstra lim"stifter" på udsalg...og det smukke gavepapir var også på bud... :o)
Og så fik jeg købt tapetklister...Jeg vil nemlig også prøve at lave de fine påskeæg som florere i blogland, lavet af garn viklet rundt om vandballoner... Nu mangler jeg så bare vandballonerne... :o)

Idag er jeg bare så træt at jeg næsten ikke kan løfte armene...men jeg bør nok lige gå over og sætte lidt vasketøj over...ihvertfald to maskiner...så må vi se om jeg orker mere derefter... :o)

Ciao...:o)4 kommentarer:

Margith sagde ...

Hvor er det flot dit klapbord :-) Fine ting du har fået og købt, glæder mig til at se dit køkken når maleren er færdig.
Knus.

Betty sagde ...

Dejligt for dig, at der kunne blive råd til at sætte maler på..... måske bliver det færdige køkken vist frem!

Jeg har også tænkt mig de der påskeæg!

Godt med lidt rabat.....fint køb!

Mette Lykke sagde ...

jeg glæder mig til at se dit køkken. Fedt bord..
De der påskeæg skal jeg da også prøve..
Knus fra Ærø.

Pernille på 1. sagde ...

Det var så lidt pi