fredag den 27. august 2010

Sådan...

...blev jeg taget ved næsen... Jeg har købt en Mr. P.Shy Boy på Trendsales... det er 3 uger siden...og efter megen skriveri frem og tilbage med sælger fik jeg den så endelig med posten idag...dvs. det var en billig kopi jeg modtog... Hun skrev på annoncen at det var den rigtige...og jeg var lykkelig...det var jo lige sådan én jeg havde ønsket mig længe...og så til en overkommelig pris...og så får jeg...en billig kopi... Hmm...Hvor er der bare nogle mennesker der er lumpne... Jeg har naturligvis skrevet til Trendsales og fortalt dem om problemet... men jeg skal nok ikke gør mig store forhåbninger om at se mine penge igen...for naturligvis ønsker jeg at handlen går tilbage...jeg har jo ikke fået det forventede... Men når man svindler andre mennesker på den måde som denne sælger gør...ja så er der nok ikke store chancer for at vedkommende vil erkende og tilbagebetale mine surt brugte penge... på en billig kopi... :o(

Øv altså hvor er jeg sur... :o(

Og det var så ovenpå det besøg som jeg skulle hos min læge her i formiddag... Han mente at jeg nok ville komme til at kæmpe i 10 år med kommunen for at få dem til at anerkende at jeg skulle have førtidspension... Han forstod mig godt... og var også frustreret over ikke at kunne hjælpe mig med andet end at sætte min dosis i anti-dep. medicin op... Men han syntes også at det var at have opgivet, når man søgte førtidspension... Men ærligt, så ser jeg altså ikke sådan på det. Jeg har ikke opgivet... jeg har bare erkendt og accepteret at jeg ikke kan fungere som "almindelige" mennesker...at der er en grænse for hvad jeg kan...at det ikke handler om dovenskab...eller om at jeg ikke vil... Jeg kan bare ikke... Så enkelt er det... I over 5½ år har jeg kæmpet med mit sind...før det fungerede jeg jo...havde arbejde...sørgede for at mine unger havde det godt...kunne overkomme alle de huslige pligter...have et socialt netværk...en kæreste i y og næ... Men Nu kan jeg næsten ikke en gang sørge for mig selv, i de perioder hvor jeg bliver presset til at skulle prøve at leve som alm. mennesker... men det har jeg jo allerede tidligere opridset...så det vil jeg ikke gentage ... :o)

Nå men jeg prøver at få det bedste ud af mine dage...idag er der handlet ind på vej hjem fra lægen...så jeg vil smække benene op i sofa'en og hækle videre på den runde pude... Jeg er SÅ tilfreds med den... :o)
-og solen skinner ind imellem udenfor...
-og fuglene kigger forbi og spiser af kuglerne med mad ude i haven...

Husker du at nyde de små ting...?... :o)

For nu...
Ciao

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Puh, der er meget at tumle med. Men god weekend med de små lyspunkter.

Losarinas mor sagde ...

Eva siger det så fint- Knus :-)

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Det bare for meget, at nogen mennesker er så tarvelige.
Kan godt forstå u er skuffet.
Ang. din pension skal du ikke give op.
Har en bekendt som har været samme tur igennem.
Hun har været i arbejdsprøvning op til flere gange.
Og kommunen har givet hende afslag 2-3 gange.
Men så kom fagforeningen ind i sagen, så kom der andre boller på suppen.
Hun har efter 5 år´s kamp lige fået anerkendt pension.
Så lov mig du ikke gir op...
Mange Knus fra Mig.