torsdag den 29. juli 2010

Godmorgen ... :o)

Hvorfor er det lige at man altid sover allerbedst når vækkeuret larmer?... :o)
Jeg gik endda i ordentlig tid i seng i aftes...men jeg sover dårligt igen igen...hvis det ikke er heftige drømme der hersker, så er det fordi jeg vågner rigtig mange gange i løbet af natten og har svært ved at falde i søvn igen...

Jeg var til samtale med min kontaktperson igår eftermiddags, og det gik fint... :o)
Vi fik snakket lidt om min situation, og hun kunne sagtens forstå hvorfor jeg gerne ville mere end bare træne og sidde og lytte til nogen gange det samme som måske bare var blevet sagt lidt anderledes end for et par uger siden... :o). Så resultatet af samtalen blev at hun skulle finde et kontor hvor man kan få glæde af min hjælp de næste 6-8 uger...altså en slags praktik/afprøvning af et nyt område for mig. og det går jeg nu, på min fridag, og venter på at hun skal ringe og fortælle mig om kan lade sig gøre eller ej. :o)

Herhjemme går det sådan lidt la la. Jeg er møgtræt når jeg kommer hjem om eftermiddagen. og det går ikke at sove eftermiddagslur, for så påvirker det min i forvejen dårlige søvn... Så jeg kæmper for at holde mig vågen. men energi kilden er også svag, så jeg prøver at få læst noget der interesserer mig, ryddet lidt op osv. men det kreative som jo ellers er til stor glæde for mig ligger helt stille, desværre. Har planlagt at jeg her i den kommende weekend vil gå på jagt efter nye ideer, så jeg kan få den kreative flamme til at brænde igen, for det ved jeg af erfaring giver mig energi... :o)

Noget af dagen idag skal tilbringes i selskab med Ældstedatteren...det bliver så godt at se hende igen... :o)

Grib dagen og skab dig noget du ved får dig i trivsel... :o)
Ciao... :o)

3 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Hej Pi
Det lyder da super at de ville finde et sted hvor du kan komme i praktik så du ikke skal være der i 13 uger . det kunne godt gå hen og blive lidt stramt.
Glæder mig til at se hvad du finder på at kreative ideer, her på 1. står den også helt stille, jeg koncentrere mig om at nå at male det sidste i mit køkken inden at jeg skal på arbejde igen :)
Knus og god dag med ældstedatteren

Eva sagde ...

Spændende! Ciao.

Betty Margrethe Larsen sagde ...

Kender dig jo ikke (endnu), men kan godt forestille mig, hvad du er oppe imod....Jeg griber dagen, og ønsker dig al mulig held og lykke!