mandag den 31. maj 2010

Vera Lyn in spe... :o)

Tak for de mange søde ord til mit forrige indlæg... :o). Jeg har fået tudet færdigt for denne omgang...og er nu kommet om på den anden side... :o)

Det har været en heftig weekend med Melodi grand prix hjemme hos Yngstedatteren med overnatning til søndag...og Øjestens-pasning søndag, med overnatning til mandag... hvor Øjestenen skulle til ørelæge og have lagt dræn i begge øre... Jeg ventede hjemme hos Ældstedatterens lejlighed imens...og hjem, efter en lille time, kom en let groggy men meget smilende Øjesten...og det var med hurtig virkning...hun kan nu høre når vi snakker i normalt toneleje!...og det var en meget stolt mor...og hendes kæreste havde også været med og holde i den anden hånd, og han var også meget stolt...og en glad og lettet mormor der tog imod derhjemme... :o).
Vi spiste så Brunch sammen og jeg tog derefter hjem forbi min mor, hvor jeg støvsugede, spiste frokost...og snakkede... :o)
Så tog jeg en tur omkring Spinderiet i Valby sammen med Yngstedatteren...og derefter med hende en tur omkring Fisketorvet... Hyggeligt... :o)

Da jeg kom hjem spiste jeg lige en gang Sushi..mums...og nu er jeg bare helt færdig... Imorgen venter heldigvis kun en tur til lægen... :o)

Så alt vel her i Valby... Håber det samme for dig... :o)
Ciao... :o)

1 kommentar:

Eva sagde ...

Har lige overstået en havevandring på egen parcel med en kop kaffe i hånden (inspireret af Søren Ryge), så alt er vel for en stund. Dejlig sommeraften.