mandag den 29. marts 2010

Mandag...

Buddha på lotus-broderiet er blevet færdigt..og jeg er godt tilfreds... :o) Nu skal det vaskes blidt i hånden, og imorgen eftermiddag skal jeg en tur forbi Stof2000 og hente noget stof som jeg har bestilt...så skal der mixes og matches til en pude hvor dette broderi skal sidde i centrum... Glæder mig... :o)

Fandt denne bog i fredags, ved vores storskralds-skur, totalt ulæst... Men det har jeg rådet bod på nu... ;o) Og den var faktisk ret spændende... Jeg blev ihvertfald lidt klogere på hvordan politiet arbejder i marken... Og hvor hård hud de må have ved nogle af de sager de kommer ud til.
Det blev lige sådan en put-ind-imellem-de-andre- bøger som jeg er igang med... Jeg har som regel altid gang i et par stykker af gangen...eller rettere havde tidligere i mit liv...så har jeg ikke kunne gøre det i en periode hvor min hukommelse ikke var som den havde været, hvilket er en meget almindelig "bivirkning"ved svær depression... Men nu virker det til at jeg ihvertfald magter at gøre det med et par stykker af gangen igen...endnu et tegn på at alt går i den helt rigtige retning... :o)

Og så har jeg klippet et par æg, som Liselotte (http://www.slagtenhelligko.dk/), har været så sød at dele ud af... :o) De skal nu lamineres og så skal der købes grene til at hænge dem op på... :o)

Ciao...og god mandag derude... :o)

1 kommentar:

Mette Lykke sagde ...

Det lyder som en god dag..
Dit broderi er blevet så smukt..
Godt du kan læse igen, jeg kan stadigvæk ikke koncentre mig om det.. Men så er der jo lydbøgerne..