tirsdag den 30. marts 2010

Tirsdag...med meget lidt søvn i baggagen...

Endnu en nat hvor søvnen ikke rigtigt ville indfinde sig... Og underligt nok, fordi jeg var en tur på Fisketorvet sammen med Yngstedatteren og kæresten hendes... Og det kan da gøre selv den mest hærdede træt... :o)
Og jeg føler mig mega heldig, for jeg fandt en ønsket lys mintgrøn neglelak i H&M til 30,- og i Føtex fandt jeg et par overgangs sko til en flad 50'er... Havde ellers opgivet tanken om nye sko dette forår... :o)
Og så havde de jo langærmede rib-t-shirts til 30,- og en af dem i koral kom også med hjem i hytten... Så ikke noget dårligt at sige om den tur... :o)
(Billede af kuppene kommer i et senere indlæg )

Tilbage til den næsten søvnløse nat...ja kl. blev da over 4 før jeg igen lagde mit hoved på puden og læste lidt, for derefter at falde i en drømmefyldt søvn... Men inden da fik jeg produceret det fine broderi af en Babushka...hvilket også skal pryde en pude i mit hjem... :o)

Lige om snart går turen mod Stof2000...hvis jeg orker idag...kan nemlig godt mærke at der er underskud på sove-kontoen... Men et godt bad kan måske kvikke lidt op... :o)

God tirsdag til dig... Med vind i sejlene... :o)
Ciao

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Det er noget møg, at du ikke får sovet godt !

Mette Lykke sagde ...

Jeg håber at Ole kommer og lukker dine øjen i aften..
En god nattesøvn skal der til.