søndag den 17. januar 2010

Søndags-projekt... :o)

Flere Domino'er er blevet syet på...flere skal klippes og syes...

Her er den famøse skammel, som min far selv har produceret ud af spånplader og...
...ben fra en af mine brødres sovebrikse fra 60'erne... :o) De er lavet af teaktræ, men jeg overvejer at male dem...enten orange eller lilla... :o)

Her er dem der indtil nu er "lappet" sammen lagt ovenpå skammelen...men men men, der er langt fra nok. For det er min plan at der skal lægges 2x10 cm skumgummi-hynde ovenpå pladen, så man kommer til at sidde lidt højere oppe...så de 20 cm på hver af de fire sider skal jo også dækkes med lapper... Men der er jo intet der haster...jeg har tiden foran mig...ønsker bare at det skal blive godt... :o)

Ind imellem bliver der da også lidt tid til at hækle videre på det tæppe som Yngstedatteren har bestilt... Alt i alt går det strålende her i Valby...med masser af kreativitet...og jeg nyder at lysten endelig har indfundet sig på fuld styrke igen... :o)

Nu vil jeg tage overtøj på og gå den forholdsvis lange tur til postkassen og hjem igen...og håber at dette brev når frem til modtageren imorgen...ellers får PostDK med mig at bestille...de har efterhånden kostet mig dyrt i ting (og porto), der aldrig er nået frem til modtageren... Øv... Så jeg krydser fingre, og håber at denne gang lykkes det... :o)

Skab en god dag... :o)
Ciao

4 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Altså hvor bliver det s... flot.
Et kæmpe arbejde er det, men som du selv siger der massere af tid, det her grå vejr, kræver noget for at holde humøret gående.

Losarinas mor sagde ...

Hvilke smukke projekter du har gang i !

Pernille på 1. sagde ...

Hvor bliver det bare flot dit betræk til stolen, er du klar over at jeg i mit "tidligere" liv lavede meget patcwork, hold da op jeg har lavet et helt tæppe.

Er vild med det hvide og sorte bølgetæppe, jeg kom jo bare aldrig i gang med mit, men hvad jeg kunne jo gå i gang med et forårsprojekt :) tror jeg har din anvisning liggende endnu. :)
Knus og dejlig dag Pi

Henriette sagde ...

Hvor bliver det flot når det er færdigt :-) Elsker at kigge på alle farverne i sådan et patchwork arbejde.

Kig ind til mig, jeg har givet dig en award søde

Knus Henriette ;)))