mandag den 18. januar 2010

Ydmyghed...er mit navn...

Jeg takker af hele mit hjerte Henriette ( http://defemibyen.blogspot.com/) for denne meget fine Award, som er den første jeg modtager i mit korte bloggerliv... Tak! :o)

Hun skrev som begrundelse : - fordi hun bestemt er kreativ og så bliver man så munter af hendes skriv :-)

Og jeg tager nu udfordringen op og skriver de 7 ting om mig, som der stilles krav om ifølge med awarden :o)

1. Jeg drikke ikke kaffe, ryger ikke og drikker yderst sjældent alkohol...men jeg nyder mænd i passende mængder... ;o)

2. Jeg har kun én last (ud over de dersens mænd)- nemlig chokolade... :o)

3. Jeg kan være meget stædig...er jo ikke tyr for ingenting... :o)

4. Ups...jeg har en last mere...men af den mere lødige slags...nemlig bøger...jeg sniffer bøger ind... ;o)

5. Jeg er god til at lytte og kommer gerne med gode råd, hvis jeg bliver spurgt... :o)

6. Enkelte gider ikke spille Trivial Pursuit med mig, for tilsyneladende har jeg en del viden, som jeg ikke aner hvor kommer fra...

7. Jeg har en drøm om at finde bare én dejlig mand...og at bo lidt ude på landet sammen med ham og ALLE de hunde vi anskaffer os... ;o)

Uha det var ikke let ...men nu kommer alligevel den sværeste del: At finde 7 bloggere som skal have denne award af mig...både det at skulle begrænse mig og finde nogen som ikke allerede har modtaget den... :o)

Jeg ville gerne give den tilbage til Henriette, for hun har om nogen inspireret mig til at være ægte og ligefrem her på bloggen, men jeg vil lige prøve at finde 7 andre også... :o)

1. Pernille, http://pernillepaa1.blogspot.com/, skal have den, fordi hun er inspirerende, også kreativt. Og fordi hun er et helt igennem fantastisk gavmildt menneske... :o)

2.Mette Lykke, http://lykkesverden.blogspot.com/, for hendes store hjerte, altid lune kommentar og fordi jeg misunder hende hendes fart i færdiggørelse af krea-produkter... :o)

3. Ulla, http://ulla-lullaby.blogspot.com/, skal have den fordi hun er super kreativ, og har gjort det som jeg kun tør drømme om, nemlig gjort det kreative til hendes levevej... :o)

4. Persilja, http://www.skonahem.com/blogg/persiljas-hus/, fordi hun kan et og andet, får noget skønt ud af ingenting, og er altid i bevægelse, både på skrift og i hendes dejlige svenske hus... :o)

5. http://frkmus.blogspot.com/, simpelthen fordi jeg er totalt vild med hendes køkken...hvilken opfindsomhed...kreativitet... :oD

6. Anita, http://moccapigen.dk/, fordi at kærligheden bare stråler ud af skærmen i stride strømme...og så er hun også kreativ... :o)

7. Tove, http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com/, som må have flere timer i døgnet end os andre dødelige... Hun har en butik der hedder Pynt, en netbutik der hedder Nettpynt, mand og barn, det skønneste hus og så har hun også tid til at være kreativ!... :o)

Py-ha... så er det veloverstået... Håber ikke at nogen føler sig oversete, hvis, så er de velkomne til selv at snuppe Awarden og smykke sig med. For alle de blogs jeg har rundet i min tid som aktiv netbruger, har på en eller måde udemærket sig ved at være kreativ. Det være sig med billeder, ord, mad, kunst og andet godt og dårligt fra livets karrusel... :o)

Med ønsket om en god aften til jer alle... :o)
Ciao

6fordi hun bestemt er kreativ og så bliver man så munter af hendes skriv. :-) hun bestemt er kreativ og så bliver man så munter af hendes skriv. :-)
Og jeg tager nu

4 kommentarer:

Ulla sagde ...

Ih, tusind mange tak altså! Hvor sødt skrevet :-)
Kh Ulla.

Losarinas mor sagde ...

Tillykke :-)

Pernille på 1. sagde ...

Tusind tak skal du have PI, det var nogle søde ord du havde sat med awarden, jeg skal nok komme tage den op på min blog, men lige nu er jeg på job og der kan jeg ikke lige lave det :)
Kan du have en god dag Pi

Knus

Henriette sagde ...

Velbekomme Pi Andrea, den er velfortjent syntes jeg ;)
Og tak hihi, for at give den tilbage igen, jeg er så glad for at opdage at jeg også kan være en inspiration.

Mange knus og dejlig tirsdag
Henriette