onsdag den 23. december 2009

Uha-da-da... ;o)

Helt tosset ser det ikke ud for alle os småforbrydere, når ikke engang ham Julemanden kan opføre sig helt ordentligt... Gad vide hvad han har på samvittigheden... ;o)

Og nu vender dét...de lyse timer vender langsomt tilbage i hobetal...et minut idag...mange timer frem til midt i juni...nærmere bestemt Sankt Hans... :o) ...og det er da skønt at tænke på... :o)

Selvom jeg også nyder de mørke stunder med mulighed for at tænde en masse stearinlys...hvor alt ændre udtryk...og nullermændene kan trives lidt længere tid i de mørke hjørner... :o)
Hver årstid har sin charme...og helt undvære dem vil jeg ikke...men jeg trives nu bedst i 25 graders varme...med solen højt på himlen...og ikke så meget tøj og fodtøj på...Mmm... :o) ... Der er noget at se frem til... :o)

Om ikke længe skal jeg ud af døren for at handle de sidste mad-ting ind til de næste 3 dage sammen med Ældstedatteren...gruer lidt for de jule-hamstrende-stressede danskere...men jeg vil prøve at stikke dem et smil og se om det ikke kan få deres skuldre til at falde ned på plads...bare for et øjeblik... :o)

Til alle jer derude...smil, put gran i håret og glædelig jul... :o)
Ciao

5 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Jamen det er da rigtigt vi skal til at tænke på Skt. Hans :)

Jeg håber på at de jule hamstrende er færdig når jeg skal ud, jeg har heller ikke fået provianteret til de næste dage, men ellers får de også bare et smil fra mig :)

Knus

Henriette sagde ...

Jeg glæder mig også over at lyset er på retur, men indtil nu kan jeg begynde at nyde den længe ventede julefred her. :)

Rigtig glædelig jul til jer begge to.
Knus Henriette

Rosas roulade sagde ...

Den julemand der, har vist kørt spritkørsel... Hedder det det på dansk eller er det norsk mon tro? Og så har jeg siden et radioprogram på p1 gået og tænkt over dette med lyset og lysfest. Jeg har i grunden mere lyst til at fejrer lyset. Det giver på en eller anden måde mere mening akkurat nu...

Kamma og Ko sagde ...

Hej Pi Andrea. Du blev den heldige vinder i min give away. Du kan bare sende mig en mail når du har valgt stoffet som du ønsker tørklædet i (se indlæg på min blog - og mailadressen finder du også der). Glædelig jul til dig :-)
Jette / Kamma og Ko

Losarinas mor sagde ...

Jeg vil ønske dig en rigtig glædelig jul :-)