lørdag den 5. december 2009

Så meget guf på en gang?... :o)

Og så på en ellers kedelig lørdag aften i tv?!?... :o)

Først vil jeg introducere dig for et stykke musik som giver mig gåsehud...på den rare måde..og fylder mig med en følelse som slet ikke kan beskrives..på den rare måde... :o)

Gruppen hedder Girls Aloud... Og nummeret hedder The Promise...

Og så en af disse piger deltog her til aften i et talkshow som jeg ikke husker nu hvad hed på BBC Intertain-et eller andet... Og hun havde lavet en dessert som hun havde medbragt til showet. :o)
Den hedder Banoffee Pie...og mums siger jeg bare...ikke at jeg smagte hendes udgave...men en af mine veninder havde lavet den sidst jeg var hjemme hos hende...og det er altså bare guffeligguf... :o)

Her får du så lige en opskrift, hvis du skulle få lyst til at prøve den stærkt vanedannende dessert/kage... :o)


Og så troede jeg aldrig at jeg faktisk skulle skrive dette...Men jeg har hermed overgået mig selv... Jeg har tabt mit hjerte til en BOKSER... Og det er så ingen ringere end Verdensmesteren i sværvægt...
suk...savle...mmmmmm... Øh ja, hvis du ikke lige skulle vide det så hedder han David Haye... :o)
Jeg interesserer mig ikke en døjt for boksning...synes det er alt for primitivt i mine øjne..at lade sig slå på...frivilligt... !?!... Men denne lækkerbisken deltog OGSÅ i dette show som jeg lige har indtaget med øjne og øre... Og han var tilmed humoristisk og intelligent at høre på... Hvilket jeg må sige er de færreste boksere jeg har hørt i min tid der har været/er... :o)
Ja ja så er jeg nok også en smule fordomsfuld mht. dette folkefærd... Men man har jo et standpunkt indtil man får et nyt... suk...savle... mums... ;o)

Og til sidst men ikke mindst tonnede denne mand frem på skærmen... Gerard Butler...nok bedst kendt fra filmen "300"... Han er aktuel i en ny som frit oversat hedder "Lovlydig borger", og den så godt nok spændende og god ud...ikke kun fordi han har en af hovedrollerne...men han er da også lidt lækker... :o)

Så nu kan jeg godt gå i seng og drømme sødt... ;o)

Ciao

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Hi hi - en har haft en lækker aften :-)

Mette Lykke sagde ...

Du har været heldig og dumpe ind i de gode programmer..
Jeg syntes lørdag aften er noget af det mest kedelige..
Kær lille bokser dreng.. HOST.