tirsdag den 8. december 2009

Py-ha...

Jeg er ved at dratte om af træthed i dette øjeblik... :o)

Søndag blev jeg grebet af den hvide tornado...fik støvsuget hele hytten og vasket gulv...og det var tiltrængt efter en periode med sygdom hvor jeg intet af den slags fik lavet... Og vasket op (næsten en konfirmations-opvask ;o))... tørret støv af...og klippet hjerter ud og stjerner...og og og...så gik dampen af Sankt Gertrud (læs: Mig)... :o)

Så indløb en telefon-samtale fra Ældstedatteren sent søndag aften om jeg ikke kunne komme forbi og være ved Øjestenen om mandagen...hun var nemlig kommet syg hjem fra hendes far... Jo det kunne jeg som godt, efter at jeg havde været i Fogedretten og hentet væske til kontaktlinserne og afleveret i vigtigt brev personligt... så kl. 11 stod jeg og ringede på døren...Og det var en meget klatøjet og forkølet, men glad, lille Øjesten der tog imod mig i døren... Og der blev hygget med perleplader, bøger...og vi legede stille og roligt "Mor og Skatteren"...og jeg var selvfølgelig "Skatteren"... :o)
Og Ældstedatteren returnerede ved 16-tiden...og jeg var så her hjemme kl 17.30... godt træt, fordi jeg natten til mandag selvfølgelig ikke havde kunne sove...max. 4 timer var det blevet til...
Nå men røg i køjen ved 21-tiden og op igen idag kl.6.30... Og afsted for at afløse Ældstedatteren så hun kunne komme afsted og passe sit studie... :o)

Og idag blev jeg og spiste med...vi fik Risengrød...Jeg holder meget af Risengrød...og vi spiste alle tre godt igennem med smørklat og kanel-sukker... Dejligt... :o)

Men det har været en meget lang dag...igen med bøger og perleplader...og en hjælpende hånd med opvask...og så fik jeg tegnet en julemand, en nissepige og en nissedreng og en Trunte-hund, som vi savner stadigvæk...og lidt hjerter og stjerner som vi klippede ud som julepynt... :o) Her til slut blev jeg inviteret til at køre i tog med Øjestenen... to stole blev linet op og hun kørte som en drøm...i et meget lydsvagt tog, der blev kørt som var det en bil... :o)
Det er nu sjovt når de bliver så store at legene tager form og snakkene bliver mere indholdrige... :o)

Og så er det snart sengetid igen for mig...men imorgen skal jeg ikke afløse... måske er hun frisk nok til børnehaven igen...ellers har Ældstedatteren fri til at være hjemme sammen med Øjestenen... :o)

Ciao... :o)

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Jeg glæder mig til jeg engang bliver mormor og farmor :-)

Henriette sagde ...

Pyhh sikke da også en masse der har været op dagsprogrammet :)

Jeg håber at du har sovet godt og at energien kommer igen.

Mange knus
Henriette

Vibeke sagde ...

Hvor er det dejligt, at du kan træde til, når det gælder, det er guld værd.
Knus
Vibeke