mandag den 23. november 2009

Op-date-ring...

Billedet har jeg fundet på nettet for rigtig lang tid siden...så husker selvfølgelig ikke hvor...men blot at da jeg så det første gang tænkte jeg: "Sikke en sej dame, en cool bedstemor."... :o)
Og hun kunne godt være mig om 30 år, ja måske lige minus den høje cigar-føring, da jeg jo ikke ryger... :o)

Men jeg er egentlig kun lige kommet et smut her forbi, fordi der her til morgen, lige lidt før kl. 8 tikkede en sms ind på min mobil... fra min date, fra i tirsdags... "At han efter at have mærket efter inde i sig selv, trak sig fra den aftale vi havde lavet på onsdag, og han undskyldte meget at han havde spildt min tid, og ønsker for mig at jeg finder det jeg leder efter"... ...
Og det kom slet ikke bag på mig, for der var helt klart forskel på den fyr jeg var på date med i tirsdags og så den fyr jeg efterfølgende har haft meget sporadisk kontakt med...men at han har skulle bruge en hel uge til at nå dertil, det siger mere om ham end om mig...
Op på hesten igen, Pi...jagten fortsætter... ;o)

Skab en god dag derude... :o)
Ciao

5 kommentarer:

Henriette sagde ...

Ja op på hesten igen, men eejjj sikke da en flejnert! En hel uge..

Nå, men så var han da heller ikke værd at gå efter. Rart at fornemme det ikke har gjort dig ked eller trist, og jeg ønsker dig en rigtig god mandag Pi Andrea.

Knus Henriette :)

Losarinas mor sagde ...

Flot du tager det i stiv arm :-)

Fru E sagde ...

Godt at han sagde fra nu (selv om der gik en uge). Synes du har den rette indstilling med "op-på-hesten-igen".

Pi Andrea sagde ...

Tak alle sammen... :o)
Det gjorde mig mere fustreret end ked af det...Og nej han var ikke den rette...og som jeg ofte får at vide af dem tæt på: "Det er hans tab"...så der er jo kun én vej så...at fortsætte med at lede... Han må da for dælen være derude...ham der kan se mig som den fantastiske person jeg er... ;o)

Madame sagde ...

Pyha, det er træls sådan noget - jeg håber, du hurtigt finder en rigtig dejlig fyr. Og det er sikker på, du gør men din fine indstilling ;-)