onsdag den 25. november 2009

Jeg sejler op af åen...

...og sejler nedad igen....
Ja ikke sådan i bogstavlig forstand...og nej jeg er heller ikke stang vissen... :o)
Jeg menes at have reddet mig en virus på balance-nerven...og det har jeg prøvet før for ca. 10 år siden...men ikke så slemt som denne gang...
Hvis jeg ikke havde haft min seng til at redde mig, så var jeg røget lige i gulvet igår morges da jeg stod op... Væmmeligt som alting bare kørte rundt og så lå jeg der bare...på ryggen på tværs over min seng... Først tænkte jeg over om jeg havde fået nok væske...mad...søvn...men intet skulle være i uorden der... Og så prøvede jeg at rejse mig ganske langsomt...i etaper... Og kom da også op... og det gik så nogenlunde... Indtil jeg stod op idag... Pyh-ha...nu skal jeg virkelig koncentrere mig om, hvad jeg end laver, for at det hele ikke skal sejle rundt for mig... selv nu hvor jeg bare sidder stille og skriver her, så er det som om jeg har en lille skid på...det er ikke særlig behageligt...

Det kan næsten beskrives som om at jeg har hovedet fuld af vand...når jeg sidder helt stille så er alt næsten normalt...men lige så snart jeg flytter øjnene lidt for hurtigt...eller har siddet med ansigtet nedad og så kigger op...så går der lige lidt før jeg igen kan fokusere... Har du nogensinde set et vindue med vand imellem lagene af glas... i en bus?...så ved du hvad jeg snakker om... :o)

Sidst fik jeg anbefalet søsygepiller... De hjalp ikke en døjt... Så er der ikke andet og gøre end at vente...mellem 2 uger og 3 mdr. før det forsvinder...sidst varede det selvfølgelig 3 mdr. men jeg vænnede mig til sidst til det...gik på arbejdet det meste af tiden...og så pludselig en dag...hovsa, jeg er slet ikke "fuld" mere...turde næsten ikke tro på at det var væk...gik og passede på...men efter et par dage var jeg overbevist... :o)

Håber dog at det forsvinder lidt hurtigere denne gang... fordi det er værre...men også fordi at det er enormt anstrengende hele tiden at skulle passe på ikke at gå ind i ting...idag har jeg slet ikke turdet gå over og handle...er bange for at dejse om midt i det hele... :o)
Yngstedatteren og hendes kæreste hentede mig i bil hen under aften...tog mig med hjem og hyggede om mig med lækker mad osv. og kørte mig så hjem igen... Dejligt at se noget andet...at få grinet lidt...og ikke mindst at blive forkælet lidt... Så kan jeg nok klare mig lidt alene igen... :o)

Nu må jeg slutte og få "bølgerne" til at lægge sig igen... ;o)
Ciao

5 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Det var da noget skidt med den virus, det må være meget generende, jeg har ikke haft det selv, men min veninde havde det og det varede som dit et par måneder, hvor træls.

Hmm jeg læste om din date der så ikke blev til mere, men jeg kan se at du har gang i noget andet :)

Jeg har fridag i dag, og der skal vaskes gardiner og gøres lidt juleklar, min veninde Mette kommer og vi skal søge lejlighed til hende, hver gang vi tror at hun har fået en springer udlejer fra, og nu er det altså ved at være tid at hun får noget andet at bo i !

Knus

Losarinas mor sagde ...

God bedring

Henriette sagde ...

Kære fru Galop, jeg har hørt om den virus og den er bestemt ikke sån lige at spøge med. Pas godt på dig selv og lad være med at stresse, det kan du lade mig om.. ;))

Rigtig god bedring og knus
Henriette

Fru E sagde ...

Har også været ramt af den for et par år tilbage og underligt nok blev gemalen ramt samtidig. Det er irriterende og underligt og så kan den være svær at komme af med.

Rigtig god bedring, håber den løsriver sig fra dig hurtigt.

Lavendel sagde ...

Hvor er det synd. Havde for nogle år siden en kollega der led i månedsvis og tappert gik...sejlede på arbejde. Det var skidt, hånber du kommer let over det!! Velkommen hos mig!!