mandag den 12. oktober 2009

Tak... :o)

Ja Trunte-hunden er en hvalp, og krævende på alle mulige måder, nøjagtig som små børn. :o)
Men hun er dejlig, glad og livlig...og jeg bliver glad over at være sammen med hende. Kan slet ikke lade være med at boble over af latter, når hun suser afsted hen over græsset, som skudt ud af en kanon. :oD. Så dejligt... :o)


Jeg fandt så endelig en Netto, som havde flere dyr tilbage. Så nu kan jeg endeligogså komme igang med at lave skønne Chimes, her i Valby... :o)

Og denne fantastiske kalender fik jeg af Ældstedatteren i fredags da hun kom med Trunte-hunden. Hun havde sagt at jeg ikke skulle købe en kalenderselv, at hun gerne ville købe en til mig. Og hun vidste med det samme da hun så denne, at det lige var mig. Og hun har fuldstændig ret. Jeg er VILD med den... Tilpas meget bling-bling og barnlig... Tak skønne Ældstedatter... :o)
Og tak til jer, der gav jeres mening til kende...skønt at få en reaktion...og dejligt at se at en ny har fundet vejen forbi mit lille "sted" her på nettet...velkommen til... :o)
Nu vil jeg sy nye knapper i min vinterfrakke, så kan den holde en vinter mere, og blive som næsten ny for mig... :o)
God mandag aften... :o)
Ciao

4 kommentarer:

Det gule hus sagde ...

dyreunger- killinger og hvalpe er hyggelige og sjove. Herhjemme er de godt nok voksen katten og hunden, alligvel får vi underholdning for alle pengene når de løber rundt og fjoller

Anette sagde ...

Skøn kalender - sådan en kunne jeg også have fundet på at købe. Sød lille trunte-hund. En hund er skønt selskab og man kan ikke andet end være glad for sådan en :-)

Mette Lykke sagde ...

Dine piger ved vist lige hvad mor kan li´..
Det er bare fedt med uventet gaver..
Du bliver ski da så glad for den lille trunte, at du slet ikke kan undvære hende..
Glæder mig til at se hvad du finder på med dyrene, jeg har en hel farm der ligger og venter..
Mange knus fra Ærø.

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er hun bare kær Trunte hunden :)

Den Kitty kalender havde da også lige været mig, dejligt at ens døtre ved hvad man kan lide.

Tusind tusind tak for kortet det er bare so cute, jeg skal havde fundet en ramme til det, skal nok lige forbi genbrugsen. :)