onsdag den 7. oktober 2009

Stort og småt...

I går var jeg til samtale med min sagsbehandler på Jobcenteret...og det var en positiv oplevelse...og overraskende... Jeg fik snakket med hende om en ønskeuddannelse, som jeg har snakket med hende om før, men da var hun ekstremt afvisende...men igår var hun positivt stemt, og lovede at gå videre med mit ønske om at søge revalidering til netop den uddannelse...og jeg tør faktisk næsten ikke at tro på at det måske kan lykkes...men jeg har da lov til at håbe... :o)
Der går dog nok nogle måneder før jeg evt. får svaret, fordi de pr. 1. nov. skal omstrukturere (igen)...og derfor ikke kan behandle sager fra da af og i et uvist tidsrum frem... så mon ikke jeg skal belave mig med tålmodighed på først at få besked om tidligst tre måneder...De rider jo ikke altid den dag de sadler i det kommunale regi... :o)
Men jeg er glad for dette skridt...og for at jeg ikke skal kastes ud i endnu et projekt i de tre måneder...men kan gå og finde mig selv 100% igen. :o)
Efter mødet på Jobcenteret så tog jeg en tur hjem forbi Ældstedatteren og hyggede, hun har fri i disse dage fra semi... og vi gik sammen over og hentede Øjestenen i børnehaven og købte mad som vi gik hjem og spiste... :o)
Bagefter lavede Øjestenen og jeg, hver en perleplade, som jeg har hørt at Ældstedatteren har strøget idag... :o)
Da jeg kom hjem, var der lige lidt energi til at få hæklet lidt flag...som mange andre her i Bloglandia også er igang med..inspireret af denne meget kreative dame, http://karenklarbaeksverden.blogspot.com/.

Idag har jeg været en tur omkring tandlæge Anne...efter 1½ time i stolen kunne jeg gå derfra med endnu 2 fine hele/lappede/reparerede tænder mere. :o)
Da jeg kom hjem derfra, sadjeg lige lidt og slappede af over et par flag mere. Og så gik jeg igang med at male hylden, på det øverste billede, for sidste gang. Imorgen kan den så hænges op og mine Pez-figurer flytte ind på de små hylder... :o)


Nogle husker måske også et andet projekt jeg er gået igang med... :o)
Nemlig de to Babushka-damer, der skal forvandles til et par puder...og Billedet fra/med Bambi, som også skal ende op med at blive en pude, omkranset af noget patchwork er planen lige pt, men den kan jo nå at ændre sig... :o)

Nu er de strøget på stoffet, og ligger lige og køler af, før jeg vil klippe dem ud... :o)


Imorgen har jeg lovet at give Yngstdatteren en hånd med oppe i hendes og kærestens lejlighed. Der skal pakkes kasser ud og det kan godt virke uoverskueligt, hvis man ikke selv har prøvet at stå alene med det... :o)
Så puderne må vente til imorgen aften, eller måske fredag... :o)
God aften derhjemme i stuerne ;o)
Ciao2 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Hvor ser det bare ud til at blive nogle gode puder.

Det er så godt at de er positiv indstillet overfor dine fremstidsønsker og jeg er sikker på at det nok skal lykkes, du har kæmpet for det .

Knus

Losarinas mor sagde ...

Krydser fingre for din revilideringsplan !