onsdag den 9. september 2009

Et lille kig mere... :o)

Her er det så jeg sidder og blogger... på min gamle franske stol... det er næsten ikke til at se det..men pletterne på stolen er håndmalede blomster... Denne fine stol skal holde flyttedag når mit soveværelse er helt færdigt til at indrette...den skal nemlig ind til Krea-bordet...og så skal jeg finde udaf noget andet at sidde på ved skrivebordet...men jeg har rigeligt at tage af i kælderen, så det bliver umiddelbart ikke noget problem... :o)
Jeg er også ved at male rammer og flytte lidt rundt på billederne i stuen...derfor ser hjørnet lidt usammenhængende ud... men bare vent... der kommer flere billeder når jeg med tiden kommer længere i mit projekt... :o)
Det går desværre lidt langsomt for tiden...har idag haft en lidt skidt dag...med antydninger af flere angstanfald, som jeg dog fik stoppet før de tog magten fra mig...men hvor det dog trætter... Øvser... Men for at vende det til noget positivt, så tog jeg magten over dem...og jeg fik hentet Øjestenen i børnehaven, som hun havde ringet imorges og ønsket sig at jeg ville...og jeg blev hos hende og ældstedatteren og spiste dejlig tærte til aftensmad... :o) Kunne dog godt mærke at Landskampen skulle nydes derhjemme...og det er den blevet... :o)
Nu er det sengetid, for imorgen formiddag skal jeg tilbringe en times tid i tandlægestolen igen...

Nat nat... :o)
Ciao

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Mon ikke det er alle de sygdomme og beslutninger, der har gjort dig lidt modtagelig for Angsten.
En rigtig fin computer plads :-)

Pi Andrea sagde ...

Jo Jeg tror også det er det der udløser angsten...så nu skal der slappes af og tænkes igennem... :o)
Og tak...trives også der... :o)

Pernille på 1. sagde ...

Hvor ser der fint ud der i dit hjørne, den stol vil da også gøre sig godt i soveværelse !

Hvor er det godt at du fik stoppet de angstanfald i tide, mon ikke de aftager når nu nogle af alle de beslutninger du har taget træder i kraft !

Knus