mandag den 17. august 2009

Og så forsvandt den lige...

Weekenden...ja det er den der forsvandt... :o)

Fredag havde jeg det meste af dagen besøg af Ældstedatteren og Trunte-hunden... :o)


Vi gik en laaang tur...selv om jeg ikke var helt på toppen...men jeg kom jo I kloge kvinders ord ihu, mht. motion og frisk luft... Det var godt...både Trunte-hunden og jeg var lige til dynerne da vi kom retur...men jeg lod mig ikke lokke...noget andet må siges om hunden... :o)Lørdag tog jeg ud til min allergo'este ven...jeg trængte til at blive forkælet lidt... og det blev jeg...Mmm... snak...James Bond på DVD'en...pizza og is til dessert... Skønt... :o)

Søndag kom Yngstedatteren hjem lidt over middag...med favnen fuld af flyttekasser...nu skulle hun starte med at pakke lidt... 4 kasser inde på værelset...og to kasser samlet sammen i det ene kælderrum... :o) Ind imellem fik vi også hygget lidt med fransk hindbærtærte med creme fraise...Mums... :o)

Kæresten kom ved 9-tiden og hentede hende og de tog de 4 kasser fra værelset med...det er det første indbo der bliver sat op i deres nye lejlighed...stort... :o)

Jeg kan ikke helt finde ud af hvad der er galt med mig...for jeg har stadigvæk ondt i min krop...det er ikke konstant...og det er heller ikke altid de samme steder... Nogen gange kan jeg sidde helt stille og så får jeg ondt i f.eks det ene ben... Ind imellem har det faktisk gjort så ondt at jeg har været ved at tude.

I nat var ingen undtagelse...samtidig med at jeg ikke sov særlig tungt men med underlige drømme (mareridts-agtige)..igen igen...så jeg valgte at sygemelde mig igen idag...kunne bare ikke overskue en dag med smerter og træthed i kroppen... Og så har min kontaktperson, som er hende der har kontakten med mig og den lærer som jeg er i jobprøvning hos, ringet for at høre hvad det her handler om... Og jeg kunne jo så fortælle hende at det hverken handler om min jobprøvning eller de personer som jeg er i kontakt med der...og at jeg er super ked af at det er startet sådan her... Så begyndte hun at snakke om en blidere start...færre timer om ugen...og jeg ved jo ikke hvad jeg skal svare...for jeg regner jo bare med at det her er en virus, som skal overståes, og så er jeg fit for fight igen... Men jeg skal give hende et praj imorgen om hvad jeg tænker om det... Og hvad tænker jeg?... Jo måske er det det der skal til... men jeg ved det ikke ... umiddelbart skræmmer tanken, om at følge den 5. kl. skema, mig ikke... men set i sammenhold med at jeg ikke har været bundet af noget "skema" det sidste års tid, så erdet måske ikke en dårlig idé at trappe op... Jeg må lige tænke lidt mere over det...

For nu...

Ciao


3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Næ- det er også en svær beslutning..
Burde ikke også lige lade lægen kigge på dig ?

Det gule hus sagde ...

Åhh, jeg vil ønske du tager imod muligheden for en blid start. Kroppen reagere fysisk på noget, du ikke vidste. Sindet spiller med sine helt egen regler !
Knus herfra

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er truntehunden bare sød som den ligger der.

Pi måske skulle du overveje meget at starte blidt op, det behøver jo ikke at betyde at du ikke kan komme på i tid på længere sigt. men min ven du må ringe til lægen så du lige kan få et ordentligt tjek for det lyder da ikke "bare" som en almindelig virus.

Knus