onsdag den 19. august 2009

Og hun blev forvandlet til sten...

...sådan har jeg det lige nu... :o)

Jeg blev ringet op af min tandlæge i eftermiddags...endelig langt om længe... Og efter en snak om hvorfor jeg havde lagt besked til hende om at ringe til mig sagde hun så: "Jeg fik et afbud imorgen kl 10...kan du komme der?"... mit hjerte sank i brystet...og jeg måtte trække vejret en gang ekstra dybt... Selvfølgelig sagde jeg ja tak... for de tænder SKAL laves...og jo hurtigere jeg kommer igang, jo hurtigere er det også overstået... :o)


Men jeg bliver lige lidt mere stille...og lidt mere træt...og lidt mere forstenet...fordi jeg jo ikke har det vildt godt med tandlæger... Men en god nats søvn, tidligt op og afsted...og kl. ca.11 kan jeg gå derfra igen med en ny aftale... Det er overskueligt...og det skal nok gå...jeg skal nok overleve. :o


Og jeg tager derind alene imorgen...fordi jeg gerne vil... fordi jeg alligevel føler mig modig... :o)

Denne fantastisk dåse har jeg byttet mig til inde på Trendsales... :o) Den skal rumme mine strikkepinde...og skal stå på en af de hylder der skal hænge over mit arbejdsbord, inde i mit kommende soveværelse... :oD


Og tak alle I som skriver så fine kommentarer til mine indlæg...I skal vide at det varmer mit hjerte at I er derude...og jeg tager alt til efterretning... Og I var med til at jeg traf den beslutning ang. min jobtræning igår... Tak... :o)


Og så er det jo også bare så skønt at kunne hælde både godt og skidt ud i disse indlæg...og få det bedre af det...og dele af den glæde og kreativitet der bobler indeni én... :o)


Lige pt. er det bølgetæppet der er min tro følgesvend...skønt at det er der... :o)


Nu er det snart nat-nat her i Valby...og på stjernerne oppe i det blå... :o)


Ciao

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Godt du sagde ja !
Vil tænke på dig- du modige kvinde :-)

Pernille på 1. sagde ...

Kære Pi det var godt du sagde ja, du bliver glad når det er startet op, jeg har været i gang men er lige gået lidt død i det, skal have ringet og have en ny tid :)

Knus

Mette Lykke sagde ...

Godt gået, du bliver så glad når det er overstået..
Jeg føler mig egentlig ikke bange for at gå til tandlægen.. Men sidst jeg var der havde min kæbe låst sig fast.. Ha Ha.. næste dag var der intet..

Madame sagde ...

Jeg håber, at tandlægebesøget er gået godt, kære Pi.

Heller ikke jeg synes at tandlægebesøg er sjove, men det bliver kun meget værre, hvis vi holder os væk...