mandag den 10. august 2009

1. skoledag... :o)Py-ha...jeg var godt nok træt og fyldt op da jeg fik fri efter 5.lektion... :o)...og det var ungerne også... :o)

Jeg er jo som bekendt startet i Jobtræning eller en slags praktik idag, på en skole i Brønshøj... 5.kl. og de var rigtig søde til at tage imod mig idag... :o)


Men hold da lige en hest hvor er de livlige...det havde jeg helt glemt... :o)

Det er jo så også 4½ år siden jeg sidst satte mine ben i en klasse sidst, så no wonder... :o)


Da kl. var halv tre i eftermiddags, kunne jeg slet ikke holde øjnene åbne mere...så sov jeg lige 3 timer...og er bestemt ikke helt frisk...Men det er ok, så kan jeg jo bare gå tidligt i seng i aften, for imorgen er der atter en dag... :o)


Og for at det ikke skal være lyv, så har ældstedatteren søgt ind på lærersem. og er blevet optaget... :o)

Så hun starter også snart i skole... :o)...om alt går vel, så bliver vi faktisk færdige samtidigt... lidt pudsig tanke... :o)


Det går godt med Trunte-pigen... Et par småuheld i løbet af idag, men en rolig nat har de haft. :o)

Og ja hun er 3/4 Gravhund og 1/4 ukendt hund... skøn er hun...slet ikke til at stå for... :o)


Nu vil jeg fortælle lidt om, hvad jeg har bedrevet tiden med siden sidst... :o)

Jeg har dampet tapet af...til den store guldmedalje. :o)

Og det tager meget længere tid end jeg husker... Og ja det er i Yngstdatterens og hendes kærestes lejlighed... :o)

Jeg holdt jo så fri igår...for at hente Trunte...og der var en af Ældstedatterens venner så oppe og påbegynde tapetopsætningen i stuen...den blev de så færdig med idag, og køkkenet halv færdigt...imorgen bliver det så færdigt... :o)

Soveværelset er malet første gang...det får så anden gang imorgen, og så er der blot træværket tilbage derinde... :o)

Det begynder at tage form i deres lejlighed...sådan som de gerne vil have den til at blive... :o)


Men jeg kan godt mærke at jeg har brugt mig selv mere end jeg har godt af...jeg har genopdaget muskler som jeg helt havde glemt jeg havde...men det værste er nok at jeg har haft svært ved at sige fra...så mit hjem...og mine hyggesysler er blvet grumme forsømt...og torsdag aften måtte jeg kapitulere for en stund... Jeg stortudede og fik den der ubehagelige opgivende følelse ideni...jeg havde ikke lyst til at være med mere... Men efter en fridag om fredagen var jeg klar igen...og en erfaring rigere... Jeg SKAL altså blive meget bedre til at stoppe op og sige fra, før jeg når derud...og jeg kender jo alt for godt faresignalerne...Så lyt dog Pi...indeni... ;o)


Jeg har også taget afstand fra mit sociale liv her på den sidste...og det er også et af de signaler som jeg skal tage til efterretning...og det har jeg gjort...men af og til er det jo også rart bare at være alene...bare mig med mig selv på godt og ondt...at hvile i mig selv...og det er hvad jeg har gjort...Mange tanker og følelser har været på banen, men jeg er hel endnu...og så fortsætter livet...også det sociale... :o)


Nå men nu vil jeg smække benene op og se lidt tv, før sengen igen kalder blidt på mig... :o)


Og venner herinde...tak fordi I stadigvæk hænger på...og nye venner velkommen til... :o)


God aften... :o)

Ciao

2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Kære Pi Andrea; Du er jo en kvinde med stor indsigt i dig selv, så jeg vil forskåne dig for alle mine "råd" :-)
Jeg er ikke helt med på din praktik..Skal du være i praktik som lærer i 3,5 år ? Tillykke med datteren og hendes studie !

Pi Andrea sagde ...

Nej jeg er i jobprøvning nu, men jeg ser på det som en form for praktik for mig, da jeg jo kan bruge de erfaringer som jeg får mig til når jeg starter på seminariet om 1 år... :o)
Og så skal jeg læse i 3 år på meritlæreruddannelsen... Min datter skal starte på den alm. læreruddannelse og den tager 4 år...så derfor ender vi med at blive færdig samtidigt... :o)
Håber at det var mere til at forstå... :o)