onsdag den 4. maj 2011

Ufrivillige begrænsninger...


Hylde nr. 2 fik jeg sat op igår... det drillede lidt fordi at væggen var porøs som kridt...men med lidt snilde jeg har lært ved at kigge min far over skulderen år tilbage, ja så lykkedes det og den hylde hænger faktisk også i vater... :o)
Og som I kan se på billedet er jeg begyndt at flytte ind på hylderne... :o)

Idag var det så meningen at jeg ville hænge hylde nr. 3 op ...den praktiske hylde som skal hænge oppe over køleskabet og tårnskabet...den der skal rumme vasker og urtepotteskjulere der ikke er i brug. El-pærer og reserve køkkenruller... Men jeg er bare så træt idag...som et helt alderdomshjem... Så ikke en dyt har jeg fået lavet... Og det er på sådanne dage at jeg lige bliver mindet om at jeg altså ikke kan alt det som jeg kunne før...At sind og krop ikke kan skilles ad... At selv om det er oppe i hovedet at jeg er "syg", så bliver jeg altså gså af og til ramt af den her fuldstændigt lammende træthed... Men sådan er det jo bare... så jeg har slappet af...og sovet lidt mere end ellers... :o)
Og frosset :o(
-for hvor har det da bare været koldt de sidste par dage...
og igår aftes ved 20-tiden, ja der dryssede de største snefnug ned over Valby!?!  :oS

Heldigvis lover de bedre vejr i weekenden...sol og varme... Dejligt... Så satser jeg på at kunne få savet og malet plader til sæderne på stolene... :o)

Nu vil jeg lige lave mig et par madder til aftensmad...for uden mad og drikke, duer helten ikke... :o)
og så står den på patchworkblomster syning og tv-kigning resten af aftenen ... :o)

Ciao... :o)

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

hold op hvor lyder det bekendt.... desværre .... vi må og skal leve med det om vi vil det eller ej ....
ville nu 100x hellere ha´en brækket arm.... lige bortset fra at jeg så ville blive frustreret over ikke at kunne sy patchwork-blomster -strikke og hækle ....
mange tanker til dig :)
kram♥

Lene sagde ...

Sejt at du hænger hylder op...min datter siger altid jeg er hendes handy-mor. Selvom jeg er gift og har en der kan disse ting, så er der altså en tilfredshed ved at gøre ting selv. Også selvom det tager mig dobbelt så lang tid.

Anonym sagde ...

Kommer du snart og fikser mit hjem med dine meget handy-kreative hænder? Ha, hvor ser det bare absolut hyggeligt ud hvad du har fået lavet!