fredag den 11. februar 2011

Lidt blandede bolcher... :o)


Jeg fortalte jo for en uges tid siden at jeg havde flyttet lidt rundt herhjemme... Og det var fordi jeg synes at jeg manglede lidt flere bløde siddepladser... Det har jeg så fået nu... i form af den gamle jernseng, som jeg brugte som sofa inden jeg fik sofa... :o)
Den har nu fået tilføjet lidt flere puder end dem der er på billedet herover... :o)


Bland andet er denne pude blevet færdig ... :o)


Og så fandt jeg dette skilt igår på min indkøbstur...for første gang alene...uden skinne og med støvler på... Jeg har stadigvæk lidt smerter og passer derfor også stadigvæk på hvor jeg træder... Men skønt endelig ikke at have badesandaler på når jeg skal bevæge mig rundt udenfor... :o)


Idag går min tid med lidt af det her... :o)


Og i aften står den naturligvis på X-faktor, men i selskab med denne smuksak... Hendes "forældre" skal besøge venner med kat, og så ved de jo at jeg hygger mig meget når jeg låner den lille hidsigprop, som er den mest hengivne og kælne sammen med de mennesker hun kender og har tillid til...men godt kan være et lidt oprivende bekendtskab at gøre for "fremmede", men det er jo meget almindelig adfærd for gravhunde... Et meget godt eksempel på ordsproget "At man skal ikke skue hunden på hårene"... :o)

Håber at du får skabt et godt hul på din weekend... :o)

Ciao... :o)

3 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Hvor er hun yndig..
Bella er heller ikke så glad for fremmede mennesker. Men Sofus hopper lige op på sødet og er bestemt ikke bange for at give en kæmpe tungeslasker.
God weekend, her står den også på X-faktor, strik og is.

Henriette sagde ...

Hun ser i hvertfald fin og prinsesseblid ud.. ;)

Jeg syntes det er så fedt at du laver patchwork, for også det der jo en dejligt meditativ beskæftigelse. Det skal nok blive flot.

Ja jeg ligger jo og er sløj, men strikke og se tv DET kan jeg da. På de to kanaler jeg har i udvalg *fnis*...

Mange knus og kh
Henriette

line.dalgaarden sagde ...

Hyggelig krog, du har fået lavet dig der - og godt at høre, at du er ved at være godt mobil igen :)
God weekend,
hej fra Line