lørdag den 8. januar 2011

Ja, her sidder jeg så...

...efter mit møde med sort is igår eftermiddags kl halv fire...
To rigtig søde kvinder/damer/piger (altid et dilemma hvad jeg skal kalde dem) kom mig til hjælp. De arbejdede inde i en nærliggende bygning og havde lige fået fri. De fik hjulpet mig op, hentede en stol til mig, hvor jeg lige kunne sidde og sunde mig lidt, tilkaldte efter en vurdering sammen med mig en ambulance. Jeg kunne kun støtte med meget stærk smerte i ankelen og mit slidgigts-ramte knæ. Ambulancen kom, tog mig med, kørte mig til Bispebjerg Hospitals Skadestue og her tilbragte jeg så de næste 10 timer sammen med mange andre mennesker i forskellige skadesgrader...og lad mig med det samme sige at jeg ikke var den eneste der var blevet overrasket af den sorte is...

Og her startede så 10 timer i østtysk-agtige omgivelser... med et meget skrapt og afvisende personale... Og det må altså heller ikke være et sjovt sted at arbejde...
Nogle af mine mange timer derude, tilbragte jeg i en kørestol ude på gangen, hvor vi ellers ikke måtte opholde os... men der var ligesom ikke plads inde i venteværelserne til en kørestol...og det var som at sidde midt i en myretue... og jeg kunne så også se det stakkels personale blive "overfaldet" af tilskadekomne mennesker der ikke kunne forstå at det tog så lang tid... Jeg syntes også at det tog lang tid, men jeg kunne jo så også se alle de bårer der kom ind med ambulancer...og hvordan patienterne der selv kunne gå (hvoraf jeg blev iregnet?!?) fordeltes over de tre venteværelser...

Nå men det endte for mit vedkommende med en besked om at mine ledbånd havde revet en flig af knoglen og derudover var anklen forstuvet... så iført den nyligt opfundne skinne med luft i... badesandaler og gakket gangart...blev jeg hentet af Yngstedatteren og kæresten hendes og kørt hjem... :o)

Og det har været en urolig nat...er vågnet hver gang jeg har skulle vende mig, for at kunne lægge foden i en vinkel som ikke gjorde alt for ondt... Så jeg vælger nok at tage mig en lille middagslur senere idag... :o)

Men det er da godt at jeg har mine bøger og mine kreating...for jeg skal have skinnen på de næste 5 uger... og bliver jo dermed ikke så mobil...Kan slet ikke få støvle på det ben... Og må ikke humpe mere rundt end at det ikke må gøre alt for ondt... Så det er godt at jeg har nogle gode mennesker omkring mig til at handle ind og underholde mig af og til... :o)

Og så har Kronprinsesse Mary jo valgt at jeg skal have top underholdning idag...Hun er ved at føde de tvillinger som allerede har fået meget opmærksomhed...så det vil noget af min dag gå ed at følge med i... :o)

Pas på derude - asfalt slår hårdt!... :o)
Ciao... :o)

8 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Din stakkel !!!
Rigtig god bedring.

Mette Lykke sagde ...

Åh nej, det er lige det som jeg er skrækslagen for.. Stakkels, stakkels dig.

Men jeg ved du nok skal få det bedste ud af det, og sørg for at holde dig smerte fri..
Pust pust fra Ærø.

Betty sagde ...

Av av.....for pokker da.....Rigtig god bedring, og bare få det bedste ud af situationen!

God weekend!

DiSign-Keramik sagde ...

Åh, hvor er du da uheldig.

Men godt at du kan få tiden til at gå med diverse kreating.

Knus og god bedring
Dianna

line.dalgaarden sagde ...

Åh nej!
God bedring til dig - jeg håber ikke, at det gør alt for ondt stadigvæk :(

Clemme/Trine sagde ...

Øv øv øv, og av, og rigtig god bedring :) Jeg var også nede og "kysse" isen i fredags, men jeg slap med lidt knups. Frygtede et øjeblik for mit håndled og dermed alle mine strikkeprojekter, yikes, det havde været en katastrofe...pt har jeg mest ondt i venstre side af min r.., he, var for en gang skyld glad for lidt ekstra polstring på den "front" :)

Lene sagde ...

Hej og god bedring med det dersens ben. Tanker til dig.
Jeg faldt lige over en blogside, hvor bloggeren ligeledes syer sekskanter. Hun har udvidet lidt og laver også stjerner. Måske lidt tidsfordriv at kikke på hendes blog:

thelastpiece.typepad.com

Pas på dig selv...

Fluesvampen sagde ...

Puha, det ser ikke sjovt ud - god "helning". Jeg slog selv mit baghoved mellem jul og nytår, men kom heldigvis fra det uden varige men (mener jeg selv) - kan dig endnu mærke hvor mit hoved landede på den sorte is!