fredag den 17. december 2010

Tiden går...

...og jeg synes ikke at jeg når alt det jeg gerne vil... Og det kan jeg godt mærke er begyndt at stresse mig... :o(
Jeg har så svært ved at overskue flere ting på en gang...det er egentlig essensen i det hele... Vildt frustrerende når jeg kunne det før i tiden...jeg kunne nemt klare flere aftaler på samme dag...samtidig med at jeg lige skulle bage en kage til en af pigernes klassentimer...og så havde jeg også mit job som Børnehaveklasseleder, hvor der jo også var mange bolde i luften på en gang...og jeg kunne det... Men efter mit andet sammenbrud for snart tre år siden, ja så kan jeg altså ikke de ting mere...og det er meget frustrerende...
Jeg mærker det hovedsaglig på den måde at jeg går helt i sort...altså kan finde mig selv siddende i sofaen og bare glo ud i luften med hænderne i skødet... Det er rigtig øv...og jo ikke særlig effektivt... For det stjæler jo bare endnu mere af min tid...
Så selv om det er glædeligt at Ældstedatteren har fået lejlighed og skal flytte på lørdag, ja så "spiser" det jo også af min tid og energi... Mon ikke at jeg bare skal sætte mit eget ambitionsniveau ned... Jeg må altså blive bedre til at administrere min tid og mit overskud... Hvornår mon jeg lærer det...for nu har jeg øvet mig længe, synes jeg... På den anden side så er det jo over 40 års tillærte "hundekunster" der skal ændres...så mon ikke at jeg nok skal få det lært over lidt mere tid... :o)

Ihvertfald så ser dagen idag ud til at blive en lys (pga sneen udenfor) og begivenhedsrig dag...har nemlig lovet at tage en tur med i IKEA sidst på eftermiddagen, sammen med Ældstedatteren og hendes far... Så der skal jeg ikke tage stilling til andet end bare at være der... :o)

Håber at din dag bliver lys og lun... :o)

1 kommentar:

Losarinas mor sagde ...

Jeg er sikker på du får det lært. Men ting tar tid.
Og det handler , stort set altid, om for høje forventninger til os selv!
Vi behøver ikke at klare alt. Vi kan ikke klare alt. Og selv om det er sjove ting, du har travlt med, så kan selv det, blve for meget. Måske er det sundt at sidde der og se ud i luften:-)