lørdag den 18. december 2010

Dybe vejrtrækninger... :o)

...helt ned i maven...ikke stresse, ikke stresse, ikke stresse... Hører for mit indre øre fisken Dori, fra Disney tegnefilmen Find Nemo, sige: bare svømme, bare svømme, bare svømme... :oD
Og det prøver jeg så på... :o)
Idag står jo i Ældstedatterens flytnings tegn... Jeg sidder lige nu og venter på at de skal komme forbi her og hente det læs der står opmagasineret i min kælder + mit sofabord, 3 spisestuestole og 2 små reoler som jeg har doneret til hendes nye hjem... :o)

Inde på krea-bordet ligger der nye stoffer og venter på at blive omsat til et par små tasker som en af Øjestenens julegaver skal kunne beskyttes i... Hun får nemlig en Nintendo DS spillemaskine af hendes mor og dennes ex-kæreste... Og så blev jeg straks sat på opgaven... Sy noget så den kan tåle at komme med ud i verdenen... Okay, svarede jeg...og ser frem til at få tid til det på den anden side af weekenden... for før bliver det ikke... :o)

Her har det sneet det meste af natten...og det sneer stadigvæk...så jeg håber at alle som er ude og køre i dette vejr tager den med ro... De skal nok nå det de skal nå...ellers er de kørt for sent hjemmefra ;o)

Håber at du må nyde din lørdag med hvad du end skal foretage dig...jeg vil nyde min... :o)

Ciao... :o)

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg håber, du får en dejlig, fredelig lørdag.

DiSign-Keramik sagde ...

Rigtig dejlig lørdag til dig, glæder mig til at se hvad du får ud af de skønne stoffer.

Knus Dianna

Mette Lykke sagde ...

Skønne stoffer der ligger på dit bord..
PÅ en stress skala fra 1- 10 er fkytning en 7.
Jeg hader det..
Men held og lykke med det. Her har vi også sne, men det ser helt eventyrligt ud, men jeg skal da nok få nok hvis det skal ligge til april.