onsdag den 29. december 2010

Lidt billeder fra Tivoli igår... :o)

Det blev desværre ikke til så mange... Det var skide koldt derinde....ja udenfor i det hele taget... :o). Vi holdt da også kun til knap et par timer derinde... :o)
Men vi fik da set en af isskulptørene in action... Fisk var han igang med... :o)


Og denne smukke hane blev behørigt beundret...også af Øjestenen... :o)

Denne skønne Cocker kunne jeg da slet ikke lade være med at forevige... :o)

Og rundt omkring i den smukke have stod der udsmykkede juletræer...ikke som vi kender juletræer ellers... men malede træer i alle mulige afskygninger...selv i neonfarver som her på billedet af Ældstedatteren og Øjestenen bagfra... :o)

Ved stoppestedet satte Øjestenen sig ned i sneen...hun var træt... Det har jo også været en ret begivenhedsrig måned i hendes forholdsvis korte og bevidste liv... Og det kan mærkes på hende...hun bliver hurtigere pivet...pylret...på tværs... Men det skal nok gå over igen... Det tager jo tid at skulle vænne sig til nye omgivelser...at miste en nær person, som hun var/er meget glad for... Men med ro på...og kærlighed...så kommer de begge to stærkt tilbage... Girl power... :o)

Nu vil jeg gøre mig klar til at blive lidt forkælet...skal nemlig tilbringe eftermiddagen sammen med min Allergo'este ven... :o)

Må dagen din blive hyggelig og fin... :o)
Ciao... :o)

2 kommentarer:

line.dalgaarden sagde ...

Også en dejlig dag til dig :)

Eva sagde ...

Tak. En dejlig og fin dag til dig også.