onsdag den 3. november 2010

En god dag i Zoo... :o)

Efter en meget træt mandag, hvor jeg også desværre måtte konstatere at mit vaskeri-betalingskort var i udu, og jeg får først et nyt tidligst på mandag, ja så bød tirsdagen på en længe planlagt og ventet tur i Zoo sammen med Ældstedatteren og Øjestenen... :o)
Vejret var gråt, men nogenlunde tørt det meste af de 4 timer vi tilbragte i den dejlige have... :o)

Vi startede hos løverne, hvor mor-løven luntede lidt rundt og de store løve-unger tumlede rundt i hælene på hende... :o)

De er altså nogle underlige skabninger, de der kameler... :o)

Det er godt nok svært at tage billeder af Chimpanserne igennem den noget ridsede rude...men jeg kunne slet ikke stå for denne meget nysgerrige fyr, som bare måtte op og kigge ind i naboburet, hvor dyrepasseren gik og gjorde rent... :o)

Denne flotte fyr pustede sig lidt efter meget op...tror de betyder "Pas på derude, jeg er mega farlig!"

Jeg fascineres altid af tigeren (Måske fordi jeg er tiger i den kinesiske stjernetegn?!?)... Den er så smuk og majestætisk... :o)

Og pingvinerne...er de ikke bare nuttede?... :o)

Der, foran det gamle elefanthus, hvor hun-elefanterne gik rundt i sin tid, står der nu disse to smukke elefantunger, skåret ud i træ... Det er godt at Øjestenen kan holde den lille lidt i ørene... ;o)

Her står så den gamle han-elefant, som vi hurtigt fik døbt, Sten-med-det-ekstra-ben, ved ikke om det lige kan ses her på billedet hvad der fik os til det... ;o)

Inde i Primaternes verden fik vi lang tid til at gå... Bavianerne var mega underholdende... Især ungerne der var i tumlen og leg hele tiden... :o) Svære at fange for kameraet...men det lykkedes at få dette billede af en af ungerne der søgte helle oppe på en af tremmedørene... :o)

De voksne var meget mere afslappede... "Åh ja, lidt længere til venstre, ahhh ja..."... :o)

Og alfa-hannen signalerede ligesom sin holdning meget tydeligt "Kiss my butt"... :o)

Det er lidt sjovt at se hvor bevidste især bavian ungerne er på at vi står ude på den anden side af ruden... Flere gange sprang en unge op og sad ligesom for at ville pille Øjestenen, eller invitere hende ind og lege med... :o)

Skønt at der også er ting man kan klatre rundt på indenfor i de forskellige huse... :o)

Den så bare så tankefuld denne fyr...måske lidt deprimeret... Tror nok at det var en Diadem-edderkopabe... :o)

Og den gyldne løveabe...som bor inde ved siden af nogle små bitte aber der som voksne
ligner gamle kinesiske mænd med skæg... De var ikke til at fotografere fordi de for rundt og legede ta-fat med deres unger som ikke var større end et lille hamster... :o)

Og julemandens rensdyr lå og samlede kræfter til julenat... ;o)

Og endnu et smukt og majestætisk dyr... Isbjørnen, som jeg ikke som det første tænker på som et farligt rovdyr, lig f.eks. løven eller tigeren... Men den er jo dødsens farlig...og ikke en stor godmodig bamsebjørn som den ellers ligner... :oS

Og slør-uglen... flot... :o)

Og det var for mit vedkommende første gang jeg så det nye elefant-område...og hvor var det bare godt... masser af plads...og udfordringer gemt alle steder til de store intelligente dyr... :o)

Og så var vi selvfølgelig også ovre i børne zoo... Og Øjestenen var inde hos gederne som ikke var særlig imødekommende...på billedet lagde geden ud med at lukke "spejderhagl" ud da Øjestenen kom tættere på... Det tog hun nu i stiv arm, og meddelte bare tørt at den da nok lige lavede "lakridser"... :o9 :o).

Og så var det tre sæt trætte ben der gik mod udgangen...og zoobutikken... men det må du vente med at se resultatet af, da kameraet ligger til opladning lige nu... :o)

Idag er helliget en super spændende krimi jeg er igang med at læse... :o)

Håber at du må få en harmonisk dag... :o)
Ciao... :o)

Ingen kommentarer: