lørdag den 16. oktober 2010

Hov... :o)

Jeg har da helt glemt at vise jer det skønneste pudebetræk jeg for nyligt har købt... :o)


Og ja der er små pølsevogne der er derpå... Hvide på græsgrøn... Jeg kunne slet ikke stå for den... :o) Og slet ikke med tanken om at begrebet pølsevogn er truet...af udrydelse... Der bliver færre og færre i det københavnske gadebillede... Og jeg må med skam indrømme at jeg jo nok også har en del af skylden... Der går nemlig år og dag imellem at jeg dinnere ved restaurant fodkoldt... men de er da charmerende ...ikke mindst at kigge på...så nu bor de i min sofa... :o)

Da jeg var barn var pølsevognen på pladsen næsten altid flankeret af en isvogn...jeps en vogn a la pølsevognen, men bare med is på menuen... Her kunne man købe københavnerstang og de andre klassiske is... :o) Smart... først mad...og så dessert... ikke særlig sundt eller politisk korrekt...men hyggeligt... :o)

Om ikke så længe går turen mod Ældstedatterens fødselsdags kallas... :o) Og solen skinner her fra en skyfri himmel og spiller i træernes gyldne blade... Mmmm... endnu en smuk efterårsdag... :o)

Håber at du kan nyde din lørdag... :o)

Ciao... :o)

2 kommentarer:

Betty sagde ...

Vil bare lige ønske tillykke med datteren......Ret sjovt....Min søn har fødselsdag i dag. Han er som sagt et smut hjemme fra København, så storesøster Janni holder fødselsdagsfest for ham.

Rigtig god og hyggelig solskinsdag fra Betty!

Bournonville sagde ...

hvor er den bare sej, ville også ha købt det.