fredag den 15. oktober 2010

Besøg og begravelse...og indkøb til fødselsdag... :o)

Igår bød på et besøg af Miri (http://wwwkrlighedsagdelosarinasmor.blogspot.com/) ... vi havde aftalt at hun skulle komme hjem til mig og bytte stof... og det blev vældig hygsomt...tiden for afsted med gode snakke om dette og hint... :o) Det er bestemt ikke sidste gang at vi må mødes og snakke og hygge... :o)

Dette er den foreløbige høst... Miri lovede at sende lidt mere af nogle af mine favoritter... :o)

Senere på aftenen ringede Yngstedatteren, fuldstændig grådkvalt. Hende højt elskede hamster, Hammi, havde det rigtig skidt og hun mente at den var ved at dø... og imens vi snakkede lidt om dø og følelser for kæledyr, sad hun med Hammi på armen og nussede hende...da hun åndede ud... :o(.
Idag har jeg så begravet det lille dyr i en papæske i et hjørne af min lille have... Det er det tredie af slagsen der har måtte findes en gravplads til derude... :o)

Og imens jeg nød det dejlige milde efterårsvejr derude, fik jeg kigget ordentligt på planterne...og hvis jeg ikke vidste bedre, så kunne disse to billeder være taget i sommers... :o)

De spanske marguritter og den ene georgine står lige så flot i blomst som i sommers... :o)

Imorgen skal jeg så til fødselsdag hos Ældstedatteren... Hun fylder 27 år på søndag... Jeg kan jo ikke vise jer hvad jeg har købt til hende, fordi hun jo af og til læser med herinde... Men efter imorgen skal jeg nok vise frem... :o)

Men da jeg jo alligevel skulle bestille (http://www.hjemmebutikken.dk/) og købe gaver...jaaa så blev jeg jo lige fristet lidt selv... :o)

Et lyserødt nakkespejl (10,-), en skildpadde-nøglring (20,-) og et nyt krus til samlingen... (40,-) blev det til... :o) Bestilte onsdag aften og fik leveret til døren igår aftes...det må kaldes super service... :o)

Jeg ville da slet ikke have svært ved at vælge ;o)

Og jeg er stadigvæk grebet at Patchwork-blomster-feberen... :o) Det går lystigt derudaf... :o)

Nu får jeg lige straks besøg af Yngstedatteren. Hun skal lave en overraskelse til søster til hendes fødselsdag imorgen... :o)

Håber at du må få en vild-med-dans-aften... :o)

Ciao... :o)2 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Tak for den dejligste eftermiddag :-)
Glæder mig allerede til vi skal ses igen.
Har sendt lidt stof afsted til dig.

Eva sagde ...

Mon ikke jeg får en vild-med-dans-aften?
God fredag aften til dig også.