onsdag den 29. september 2010

Py-ha... :o)

Jeg overlevede samtalen igår..selvfølgelig... :o)
Jeg havde taget Ældstedatteren med som bisidder... to sæt øre hører som bekendt bedre end et... Og da jeg jo naturligt nok er følelsesmæssigt opslugt af hvordan mit liv kommer til at se ud i fremtiden, ja så syntes jeg at det ville være godt med lidt hjælp til at høre hvad der blev sagt...
Jeg tudede næsten fra første ord blev sagt i sagen...både af lettelse over endelig at være nået hertil...men også af anspændthed over hvordan det hele nu ville spænde af...
Men alt der blev sagt var meget klart og tydeligt... Jeg skal ikke ud i flere hovedløse aktiveringer...YES!... Der skal i første omgang indhentes lægefaglige udtalelser, hvor der bliver lagt vægt på at alle behandlingsmuligheder er udtømt... Derefter skal jeg ud i 3 mdr.s arbejdsprøvning 25 timer om ugen... Det er næsten det værste...men på den anden side så skal det jo bare overståes...og det har et mål... Jeg skal erklæres uarbejdsdygtig... På plussiden for mig er at jeg allerede har været igennem meget... bl.a. revalidering og div. aktiveringer...
Det har taget mig næsten 6 år at nå hertil...at nå til den erkendelse at jeg er slidt...at jeg ikke kan yde mere på det professionelle plan ...det har været en lang kamp... Føj... at nå til erkendelsen om at det ikke er min erhvervsevne der skal definere mig som menneske... :o)
Heldigvis har jeg min fulde førlighed i begge arme... Det er kun hovedet der slår knuder ind imellem ( var der nogen der sagde, at der ikke er langt mellem genialitet og sindsyge? ;o))...men det forhindre mig ikke i at være kreativ... :o) Og inspireret af Miri, http://wwwkrlighedsagdelosarinasmor.blogspot.com/ , er jeg gået igang med et patchwork-tæppe... hvor de enkelte stoffer i blomsterne ikke må forekomme mere end én gang... Og jeg har ret mange stofrester... men mon ikke jeg kommer til at mangel ... :o)

Det er dejligt arbejde...at sy i hånden... Jeg elsker det... :o)... Mon jeg er en reinkarnation af en kvinde fra dengang mor var cowboy?... ;o)

Ciao... :o)

6 kommentarer:

Eva sagde ...

Så kom du så langt! Godt, at du kan trække vejret frit igen.

De er fine, dine nye stager:)

Betty sagde ...

Hvor ser det fint ud.....Jeg må altså lære det der patchwork!

Husker så tydeligt....da jeg var der hvor du er! Jeg håber så inderligt, din sag snart må få en afslutning! Du fortjener fred og ro!

Tanker fra Betty!

Bournonville sagde ...

Åh hvor jeg ønsker dig alt godt, er ikke den letteste situation at sidde i, følelses af afmagt og frustrationer, over et system der skal tjekke en i hoved og røv, puh jeg håber virkelig det bedste for dig.

Hvor er det flot at se på. hvis du på et tidspunk har lyst bytter jeg gerne stofrester, for jeg kommer også til at mangle til mit patchwork projekt :) så vi kunne evt hjælpe hinanden.
er vild med de skønne æble og kort stoffer du har brugt, og kan se dine 6kanter er større end mine, jeg var så "smart" at vælge en lille str, 2cm på den lige kant, det ser godt ud men det kommer til at tage lang tid.

glæder mig til at se mere til dit tæppe :)

Kh sara

Karen sagde ...

Det er nervepirrende at være "inde" i systemet og der pludselig er nogen andre end en selv, der holder ens fremtid i hænderne. Det er et system, der emmer af mistillid til den enkelte, men den er desværre opstået, fordi der er rigtig mange, der har snydt sig igennem og har udnyttet systemet til det yderste :o( Det går ud over alle andre desværre :o(( Jeg er dog glad for, at du slap helskindet fra det og det lyder da til, at det nu lysner lidt for dig.
Flot tæppe du er i gang med (et rigtigt vinterprojekt) - glæder mig til at følge, hvordan det udvikler sig
Kh Karen

Losarinas mor sagde ...

Jeg synes det var en rigtig god ide, at tage din datter med. Og det var godt, der nu bliver styr på sagerne. En meget lang proces, hvor du nu kan se en ende.
Jeg vil bestemt gerne lege bytteleg og/eller mødes- du smider mig bare en mail.

Mette Lykke sagde ...

Kære Pi.
Hvor det glæder mig, at du for mere ro på nu..
Smukt sytøj, bare det var mig som kunne,jeg holder mig til garnet.