torsdag den 19. august 2010

Skår i glæden...

Jeg havde en helt fantastisk hyggelig eftermiddag og aften igår sammen med Øjestenen, Ældstedatteren og kæresten hendes... :o)

Idag har jeg som altid fri fra aktiveringen... Skønt... for nu kommer jeg ikke i praktik...for de kan ikke finde et sted hvor en som mig, der ikke har nogen kontor-erfaring, kan komme i praktik... Hmm... og jeg som troede at praktik netop var for evt. at komme ud og snuse til et nyt område...

Så nu skal jeg have nyt skema... Mere fysisk træning...og så skal jeg tilbringe resten af tiden på it-værkstedet, hvor jeg skal stilles forskellige opgaver af adm. karakter for at jeg kan få et indblik i hvilke typer opgaver jeg kan blive stillet på et kontor... men de er jo opfundet til lejligheden...og det vil jo på ingen måde være afvekslende som et ude i det rigtige erhvervsliv...og hvad med kollegaer... Endnu en gang må jeg erkende at jeg er anbragt... og nu skal tiden bare gå...for mig... Jeg føler mig ikke den mindste smule motiveret... for hvad er guleroden?... Ja måske vil kommunen kigge på progressions-rapporten, og så kan det jo være at jeg kan få den reva til Sundheds-sekretær, som jeg nu er nået frem til jeg gerne vil... men kun måske...for jeg har jo ikke tabt mig...de vil jo have tal på bundlinjen hos kommunen...og så har jeg jo også haft meget fravær... ja men jeg har fan'me heller ikke selv valgt at skulle motionere, tabe mig og alt det andet jeg er blevet præsenteret for de sidste 2 måneder...

Nu har jeg undersøgt nærmere omstændigheder omkring Sundhedssekretær-uddannelsen... Har idag snakket med en studievejleder. Og jeg kan tage denne uddannelse på 13 mdr, hvis jeg kommer ind, de optager nemlig kun 17-20 stk på udd. 2 gange om året.
Men det er på SU. Og den er altså lavere end Kontanthjælpen... Og nu synes jeg det er svært at få til at løbe rundt... Men gud hvor har jeg lyst til at komme igang... og de starte igen med nyt hold til januar...med sidste ansøgningsfrist 5. nov. ... :o)

Jeg er åben for kreative ideer, hvis nogen skulle ligge inde med nogen... :o)

Nyd dagen... :o)

Ciao... :o)

1 kommentar:

Pernille på 1. sagde ...

Hej Pi, sikke da lige noget lort for at sige det blidt. Jeg smider dig en mail i morgen, fik jo også lige din besked :)

En ting vil jeg dog sige til dig og det er at du skal overveje det med SU ja jeg ved det bliver hårdt, men hvis det kan gøre at din fremtid bliver bedre så er jeg sikker på at en pige som dig godt kan klare den i de 13 måneder.

Knus