tirsdag den 10. august 2010

Jeg tror at jeg før har nævnt at jeg er bidt af en historisk roman... Og derfor er en tv-serie som The Tudors lige vand på min mølle... Den bliver sendt hver mandag aften kl20.00 på DR2... (og jeg har faktisk også formået at få Yngstedatteren til at se serien med interesse ;o))... Og så blev jeg især interesseret i Henrik d. 8. første kone Katharina af England... Hun kom jo oprindeligt til England og blev gift med Henrik's storebror Arthur...men han dør desværre inden deres første år som ægtefæller er omme... Hun må så vente i 7 år! på om hun skal blive i England og giftes med Henrik eller om hun skal tilbage til Spanien, hvor hun kom fra til en uvis skæbne... Ja hun bliver så gift med Henrik, men da han er en egoistisk skørtejæger så ender hun sine dage nedslidt og syg af at måtte kæmpe om sin plads som dronning ved det engelske hof...en plads som hun taber til Anne Boleyn...men det er jo en helt anden historie... :o)
Jeg fandt så på Saxo.dk den ovenfor afbillede bog Den evige prinsesse, som handler om netop Katharina af England... Super spændende læsning...velskrevet... :o)

Nu er så det store spørgsmål... Hvad skal jeg så give mig i kast med at læse?... Må vist lige gå hylderne igennem og se hvad der kan fange min interesse... Og ja jeg er hjemme idag også fordi jeg er stadigvæk sløj og har feber... Men det hjælper lidt på humøret at solen skinner udenfor ... :o)

Håber også at solen må skinne på dig idag... :o)
Ciao... :o)

2 kommentarer:

Eva sagde ...

Har du læst Pige med perleørering? Den er vældig god!!

Pi Andrea sagde ...

Nej det har jeg ikke...vil straks finde ud af noget om den... :o)
Tak for tippet.... :o)
Knuss