torsdag den 5. august 2010

Allerede torsdag???...

Dagene render mig af hænde i øjeblikket... :o)

Jeg har ikke som sådan travlt, men det at være i projekt/aktivering trækker ind imellem tænder ud. Det i en kombi med at jeg ikke har verdens mest stabile søvnmønster gør at Jeg er møg træt når jeg kommer hjem... Og det gør at jeg ikke får lavet en disse på hjemmefronten...hverken praktisk eller kreativt... Og det irriterer mig... Jeg håber snart at kunne få gang i kreationerne igen...for det er ikke ideer der mangler... :o)

Jeg har forresten endelig fået snakket med den diætist, som det var meningen at jeg skulle have startet op med samtidig med at jeg startede i projektet...men bedre sent end aldrig... :o)
Jeg skal snakke/arbejde sammen med diætisten 2 timer en gang om ugen de næste 6 uger, og det skal nok blive spændende... :o)

Der er desværre intet nyt omkring en eventuel praktik, men jeg ved at min kontaktperson stadigvæk arbejder på sagen, og det er godt nok for mig at vide lige pt... :o)

Igår var jeg til lægen sammen med Yngstedatteren.Hun har haft det rigtig dårligt psykisk det sidste stykke tid... Han var med på idéen om at hun nu skulle i noget behandling, så en henvisning til distrikt psykiatrien blev sendt afsted...Dejligt...håber at det kan give min datter, og os andre, noget fred... :o)

Jeg får som tidligere nævnt læst en del i øjeblikket...det kommer der et indlæg om senere... :o)

I skrivende stund er himlen meget mørkegrå og regnen siler ned...det er ens betydende med hygge indendørs... med tennis på tv...og senere med lidt litteratur ... Jeg har haft fri idag, og dagen er blevet brugt på at læse og sove...og lidt praktisk i det lille hjem... Så lidt bedre er min samvittighed inden jeg går i brædderne senere, for at tage hul på den sidste dag i ugen i projektet imorgen... :o)

Ciao... :o)

1 kommentar:

Losarinas mor sagde ...

Kan god forstå du er træt :-)