fredag den 14. maj 2010

Lynet...det er mig... ;o)

Hold da op en dag det har været... Jeg føler nærmest at jeg har ligget vandret i luften... :o)
Igår var jeg hjemme og besøge min mor...og fik der fødselsdagsgavepenge så jeg selv kunne købe mig en ting, fordi hun kommer ikke imorgen til min fødselsdag. :o)
Og idag skulle jeg så have ordnet en masse ting ... Det første jeg gjorde efter morgenmad, morgentoilette og påklædning, var at gå i vaskekælderen og sætte 2 kogevask over... Så smuttede jeg en tur ind i Idémøbler. De havde jo reklameret med 40% rabat på deres boligtilbehør... og jeg har kigget længe på de der hjertekopper og de spraglede trælysestager...

Og her er så hvad jeg købte... tre lysestager, jeg var så heldig at få den sidste grønne... :o). 5 hjertekopper, en af hver af de farver som de fås i...og så går noget af prisen endda til en god sag, nemlig Børnefonden... :o). Et fransk marmeladeglas... :o). Og den fineste lille porcelæns-skål...det er lidt svært at se på billedet, men den har sådan en slags ru overflade... Mums... Skønne sager synes jeg... :o). Og ganske billigt... :o).

Ingen i min familie har fine fornemmelser... :o). Derfor vælger vi ofte den nemme løsning, papservice... :o)

Og jeg kunne altså ikke vælge hvilken en af disse designs jeg skulle tage..derfor røg de begge ned i kurven... Dem med jordbær bliver så brugt til boller og lagkage, og dem med Bambierne skal så bruges til middagsmaden senere... :o)

Jeg købte også kopperne der passer til... Og lidt andet krims krams i Tiger... :o)
Og så hjem og putte tøj i tørretumbleren og nyt i vaskemaskinerne, som jeg var så heldig at de var ledige... :o)
Lidt sen frokost blev indtaget... tørt tøj blev hentet op, og næste (og sidste hold i denne omgang) blev puttet i tørretumbleren... Og så var det altså lige at jeg lagde mærke til at bunkerne ved siden af vores storskraldscontainer var vokset med adskellige gennemsigtige plastiksække...og det så spændende ud... Men jeg må jo altså til at begrænse mig, selv om der var nogle lidt spændende glas...så det blev til tre fine underskåle til min små potter ude i haven, et hyasintglas og noget kridt til at Øjestenen kan tagne med ude på fliserne i haven... og så var det tøj vist også tørt!... Det blev hentet op, og så gik turen mod Brønshøj Torv...mod den skønne butik http://www.dikkedar.dk/ ... :o)

Jeg havde besluttet mig for at ville give mig selv disse fine kage tallerkener i fødselsdagsgave... :o)

Og så røg disse 4 skønne magneter, i porcelæn, med indiske guder, fluks lige med hjem...som en ekstra gave til mig selv... :o)
Og så fik jeg købt en af fødselsdagsgaverne til Øjestenen...hun har først fødselsdag om 2 mdr. men jeg kan godt lide at gøre et godt køb, og så være lidt på forkant...og det var et kup... men den kan jeg jo af gode grunde ikke vise her endnu... ;o)

Og ind imellem nåede jeg så også lige en tur i Netto...og at få ryddet lidt op herhjemme... men nu er jeg altså også færdig som popsanger for idag... :o)

Tror jeg vil luske ind under dynen og læse lidt krimi, inden Ole Lukøje for alvor får kastet alt sandet i øjnene på mig... :o)

Natte-ciao... :o)

2 kommentarer:

Eva sagde ...

Du milde for en aktivitet. Og så mange dejlige ting, du har fundet. Specielt hjertekopperne er jeg vil med.
Mon ikke du sov godt efter den omgang?

Krutters Krøller sagde ...

Hold da op!? Efter sådan en dag må du da være ganske tilfreds med din indsats! Fantastisk ting, du har fået med hjem - jeg er især vild med de indiske magneter...må lige tjekke hjemmesiden ud.
Kærligst
Rina