mandag den 5. april 2010

Hold da op en påske...

Her ser du resultatet af mine æg-anstrengelser... Øjestenen fik selvfølgelig hendes med hjem...og jeg glemte da helt at tage billeder af dem!... Men jeg skal love for at hun var god til det...og var koncentreret...længe... :o)
Og vi hyggede igennem...fik leget læge...igen...og som skrevet klistret prikker på æggene... Og spist chokolade...Og så sov vi... :o)
Morgen tidligt om lørdagen lå der en lille solstråle og kiggede mig lige ned i ansigtet lige så snart jeg lukkede øjnene op... "Godmorgen, mormor...det er morgen,ikk?"...jo kl var 7 så det kan da kaldes morgen... :o)
Op og igang med morgenmaden...og så skulle der læses bog. Fru Pigalopp -fisketuren... :o)
Og så skulle der snakkes, og snakkes, og snakkes... Og leges med dukkehus...og dyr osv. :o)

En halv time før Øjestenen blev hentet fik jeg ligesom et jag i hovedet...og synsforstyrrelser... Øv...det var uheldigvis en migræne der meldte sin ankomst... Og den har så varet til og med idag ved middagstid... Og så snuppede jeg lige en lur, for gud hvor var jeg træt... Og vågnede for et par timer siden, helt frisk... Og nu er jeg igang med at bage Banan-muffins...de er lige straks klar... :o)


I torsdags, efter jeg havde skrevet det forrige indlæg her, gik jeg igang med at klistre Flamingo'er og blomster op ude på badeværelset... :o)
Og så kastede jeg mig over bøgerne... Dem skal du nok få at høre om senere... :o)

Håber at påsken har udartet sig bedre for dig og dine... :o)
Ciao

1 kommentar:

Anonym sagde ...

For et herlig badeværelse!!! Det er jo nesten umulig med sure morgener dersom man starter dagen på et sånt bad! :)

Ellen