torsdag den 1. april 2010

En af de dage...

...hvor jeg kan mærke at huden føles lidt tynd... At der sidder noget indeni som godt kunne komme ud som tårer... Det er ikke som i tristesse... Men mere i taknemmelighed...for alt det som omgiver mig... Mit dejlige hjem...mine smukke, kloge døtre...mit skønne barnebarn...fantastiske venner...og sikkert meget meget mere som jeg kunne finde på at knibe en tåre over... :o) ...

Jeg fik hentet min bestilling i Stof2000 igår eftermiddags... :o) Og det gør mig også glad at se alle disse skønne små bider af farver der nu ligger og venter på at jeg skal kaste mig over det... :o)
Der skal laves puder i patchwork, ja jeg har fået blod på tanden af de skønne ting der kan komme ud af små stykker stof...og jeg vil også sy nye grydelapper til det køkken som jeg drømmer om... :o)

Jeg glemte at afmelde bogen i denne måned...desværre ;o). Den ligger nu på sofabordet og venter på at jeg skal bladre i den... når lysten kommer over mig... :o)

Æg er blevet malet og gjort klar til imorgen hvor Øjestenen kommer forbi og skal hygge sammen med Mormor i et døgns tid... Så skal vi pynte æg...med hvad vi nu finder på... :o)

Men lige nu har jeg mest lyst til at grave mig ned i sofahjørnet med den krimi-roman som jeg er nået ca halvvejs i... Og det er det jeg gør... Med en kop the...og lidt påskeæg inden for rækkevide... :o)

God skærtorsdag til dig og dine... :o)
Påske Ciao

4 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Dejligt at tårerne skyldes taknemlighed, det er dejligt med en familie.

Jeg er sikker på at du nok skal få en masse godt ud af dine stoffer.

God påske
Knus

Mette Lykke sagde ...

Det er godt at mærke sin taknemmelighed over de gode ting i vores liv, og så må der gerne knibes en tåre.
God påske min ven.

Eva sagde ...

Kom lige forbi din blog, og hyggede mig med dine fine indlæg. Det er nu godt helt inderst, at der en noget, man er så glad for, at man får en klump i halsen, og en tåre i øjenkrogen.
Måske forstærkes det også med alderen. Det synes jeg selv, at jeg kan mærke :)

Krutters Krøller sagde ...

*SS*
Gi' slip på tåren og klumpen - det er forløsende! *S*
Men en krimi, et tæppe og en sofa er nu også fantastisk!
Go' påske ;o)