mandag den 22. marts 2010

Så er nogle af tingene blevet hængt op ude i "Orangeriet"... Kan jeg mon med lidt god vilje ikke godt kalde det det?... :o)
Jeg er løbet tør for nogle af farverne (malingen), så imorgen går turen mod indkøb af div. hos Panduro... :o)

Jeg købte i efteråret disse sugekop-ting til foderbolde til at sætte på vinduerne... Men det er egentlig først nu at de er vel besøgte...rygterne gik rigtigt i lørdags...ind imellem sad der to gråsenolliker på hver af de to kugler jeg har hængende...skønt at se... :o)

Lørdag skulle jeg have været ude og besøge et vennepar som jeg ikke har set i et par år...men men men...jeg måtte desværre melde afbud i sidste øjeblik. Jeg fik simpelthen det grummeste angst-anfald jeg har haft i det sidste halve- trekvarte år... Og det var vildt underligt, fordi jeg netop ikke har været plaget meget længe af den trælse angst som følgesvend... Men jeg var totalt lammet, koldsved, kaostanker osv. og der gik et godt stykke tid, selv efter at jeg havde meldt at jeg desværre ikke kom, før jeg igen fik styr på systemet... Øv... Men jeg tillægger det den usikkerhed som jeg føler fordi jeg ikke har fået noget brev fra det projekt, som jeg efter forlydende fra sagsbehandleren skal starte på imorgen...og i som jeg i skrivende stund stadigvæk endnu ikke har hørt fra... Sammenholdt med at skulle ud og køre med tog, ud til mennesker jeg ikke har set længe, var det altså nok til at ryste min grundvold i den grad... Øv...

Men jeg kastede mig så ud i at brodere igen...en syssel som jeg tidligere har haft glæde af at kunne søge ro i...og det er bare så skønt igen at være "tilbage"...selvom det driller lidt, da de støtte-streger jeg har tegnet ikke er holdbare nok...så skal lige have tegnet op igen... Men jeg nyder at se det fine "værk" vokse mellem hænderne på mig... Denne gang er det, måske ikke særligt undrende, en siddende Buddha i en lotus blomst... Glæder mig så meget til at se den blive mere og mere tydelig... :o)

Det var alt fra mig lige pt. folkens... :o)
Ciao

1 kommentar:

Mette Lykke sagde ...

Kære Pi.
Godt du kan finde ind til roen igen, sammen med Budda..Sådanne anfald er ikke for tøser..
Knus og tanker fra Ærø.