mandag den 11. januar 2010

Øv-og så alligevel ikke... :o)

Tja jeg fik smedet med lidt stof i lørdags... Jeg fik lavet skabeloner til en pude i harlekintern...og skabeloner til en pude i 5-kanter...?...og jeg fik klippet stof og besluttede mig for at jeg ikke ville bruge symaskinen, men ville su det i hånden som rigtig håndarbejde...:o)
Altså patchwork... men 5-kanter?... Hvornår lærer jeg at tænke før jeg handler?... ;o)
For da jeg havde betrukket alle de udklippede karton 5-kanter med stof prøvede jeg at lægge dem op på bordet i en pude-facon... Og så måtte jeg da grine lidt af mig selv... 5-kanterne er jo til de stofbolde som jeg har lavet før...til et fladt stykke skal der jo bruges 6-kanter!!!... :o)
Sådan kan det gå... men intet er forgæves... 5-kanterne bliver til små bløde stofbolde til de (måske) kommende børnebørn... :o)

Igår fik jeg så lov at møde Ædstedatterens nye kæreste... :o)
Og jeg må sige at hendes smag er blevet helt god, med tiden... ;o). Han er rigtig sød og nem at snakke med... :o) Og så er han mindst lige så vild med hende som hun er med ham... :o) Hans tilgang til øjestenen virker meget naturlig...og hun synes at han er sød og god at lege med... Så de har da fået et godt fundament at bygge videre på... :o)

Idag fik jeg besøg af Yngstedatteren og hendes kæreste og Baby-hunden...og det var super hyggeligt... :o). Og jeg fik en en skøn buket lyserøde liljer, som simpelthen dufter himmelsk her i min lille stue... :o)

Nu vil jeg så kaste mig over pap og blyant, og få lavet en ordentlig bunke 6-kanter, så jeg kan få klippet stof til dem også... :o)

God aften, ønskes I af mig... :o)
Ciao

2 kommentarer:

En fugl i hånden... sagde ...

Hej Pi Andrea

Tak for kikket herinde hos dig, og for at du vil være med i min give away. Jeg ønsker dig held og lykke i lodtrækningen og en herlig tirsdag.

Spændende med dit patchworkprojekt i øvrigt. Mon du viser det frem engang, når...?

Hilsen Helle

Losarinas mor sagde ...

Hi hi- kender til de der svipser :-)
Dejligt at du også er glad for døtrenes kærester.