onsdag den 6. januar 2010

Findes der Tze-tze fluer i DK?

Imens at sneen lammer visse dele af DK, dog ikke her østpå, hvor den er faldet i mere moderatemængder, er jeg igang med min kamp... Kampen med trætheden...
Igår var rigtig slem, jeg måtte vride armen om og tvinge mig selv udenfor, for at over holde den aftale jeg havde lavet... :o)

Jeg var simpelthen så heldig at finde én inde på Trendsales som lå inde med nogle af de bøger som jeg gik glip af i søndags i Kvickly...og til en næsten lige så billig pris... :o)
Men endnu bedre blev det da jeg slet ikke skulle have penge op af lommen...for jeg havde en bordlampe til salg som hun gerne ville bytte bøgerne+et mindre beløb for...hurtigt slog jeg til... Så heldig har jeg også lov til at være... :o)
Det var den aftale om at mødes og bytte kl. 15 et sted på Amagerbrogade, som jeg kombinerede med lidt udsalgs osen igår eftermiddags... Og stolt var jeg da jeg hjemvendte kun med bøgerne i tasken plus lidt daglige fornødenheder... :o)
Jeg var dog stadigvæk træt da jeg atter var at finde i det lille hjem...

Og idag er det bestemt ikke bedre... Så var det at det slog mig... Læste jeg ikke engang for mange år siden om Tze-tze fluerne i Anders And-bladene?...den frygtede flue der giver sove-syge?... Ved godt at den findes i virkeligheden...men har dog aldrig hørt at den skulle være at finde i DK?...og da vel slet ikke i fri dressur i denne kulde?...Den lever jo normalt i troperne...

Nå men tror nu altså at der er en af dem der må have haft "snabelen" lidt for dybt i en af mine åre...for jeg har det som om jeg kunne stå op og sove...tror hellere at jeg må lægge mig ned, for ikke at komme til skade, og snuppe mig en lille morfar...ellers gaber jeg da bare ansigtet af led, og det er bestemt uklædeligt for enhver... :o)

Håber at du føler dig mere vågen end jeg gør... Nyd dagen... :o)
Ciao

2 kommentarer:

Henriette sagde ...

Hi, æhhh jeg tror det altså ik, men hvad med snefeer der drysser ole lukøjes pulver ud over os i alt for store doser.. :)

Jeg er jo en gigafan af Nesbø og kan godt love dig, at der er mange timers god underholdning i vente til dig nu. Kun må jeg sige at du skulle ønske dig "snemanden" også, for den er simpelthen en af de bedste, så er det sagt.

Det var den første jeg læste og helt i omvendt rækkefølge, så nu er jeg begyndt forfra fra begyndelsen af, og den første er også fantastisk spændende og velskrevet.

God fornøjelse og vinterknus herfra
Henriette :))

Kaosbloggeren sagde ...

:-D Du er altså herlig! Og Jo Nesbø...ham kunne jeg skrive en hel del om, men jeg orker det ikke lige nu ;)