tirsdag den 29. december 2009

Fraværende...

Ja tiden er endnu en gang rendt derudaf med mig... :o) På den gode måde... Tiden er blevet tilbragt sammen med og hos mine to fantastiske døtre og sammen med gode venner... :o)
Juleaften blev alternativ, maden var så absolut ikke traditionel julemad, men det blev en super hyggelig juleaften... :o) Jeg fik en iPod nano med de skønneste Skullcandy hovedtelefoner og hårfarve af mine to skønne piger og mit barnebarn...så nu kan jeg lægge de lydbøger, som jeg af og til downloader fra bl.a. DR's hjemmeside, ned på nano'en og have dem med mig hvor end jeg går hen... :o)

Øjestenen kom hjem 1.juledag og skulle så åbne julegaver fra os og, som det fremgår på billedet ovenover, så var hun super glad for alle pakkerne..bløde som hårde... :o)

Igår var de tre tøser og jeg en tur i jule-Tivoli... :o) SUPER hyggeligt... (jeg ved dog ikke om jeg rigtigt vil vedkende mig den grimme uge der rækker tunge af mig ;o) )
Vejret viste sig fra den dejligste side, med solskin og udholdelig kulde... :o)
Og det mest fantastiske musik+fyrværkeri show fra taget på koncertsalen kl. 18.00... :o)

Idag kunne tur-passet så blive hjemme...selv om jeg skulle på en anden tur...nemlig turen forbi Tandlæge Anne og have skiftet et par gamle sølv-fyldninger ud med plastik... Og tænk engang, det er lige før jeg kan sige at det er ok at jeg skal til tandlæge...sikke en forandring der er sket med mig på det punkt i løbet af det sidste halve år... :o) Tak, Anne, fordi du har fået mig til at føle mig tryg og respekteret, og ikke mindst accepteret og min frygt for tandlæger anerkendt... :o)

Nu venter sofahjørnet med enten en film på tv, eller med næsen i endnu en god bog... Har et par anmeldelse klar til jer i næste indlæg...imorgen... :o)

Ciao... :o)

1 kommentar:

Losarinas mor sagde ...

Godt du har haft nogle dejlige juledage :-)