søndag den 15. november 2009

Minus

Der er minus energi her hos mig i Valby... Jeg er træt... Det har været rigtig slemt igår og idag... Ved ikke om det måske er "Svinet" der er ved at lejre sig i mig... Øv siger jeg bare så... Krydser fingrene og håber at den sprinter forbi mig... Jeg ooorrker nemlig ikke at skulle ligge der i sengen helt alene uden at nogen tør nærme sig... Måske de kan overtales til at stille lidt vare udenfor døren og bare ringe på inden de i hast skynder sig ud i den friske luft... :o)
Hov der fik jeg vist lige malet lidt fanden på væggen... men det er lidt svært at lade være, for al snak handler jo snart kun om om man kender nogen som ikke ligger underdrejet af H1N1... Og tør jeg så række armen op og sige: Juhuuu, jeg har endnu ikke ligget med den!... For sæt den hører det og kommer og overfalder mig... :o)

Nu vil jeg sætte mig i mit nye hyggehjørne, (billeder kommer senere), og læse lidt... Og nusse lidt med Baby-hunden, som jeg sitter idag imens Yngstedatteren og hendes kæreste er til fødselsdags-brunch hos Yngstedatterens ½-lillebror... :o)

Hygge til alle jer derude... :o)
Ciao

1 kommentar:

Pernille på 1. sagde ...

Kære Pi jeg håber altså ikke at du bliver overfaldet af den pigflue, jeg var også lidt træt i sidste uge og havde feber, men det var heldigvis ikke den.

Kan du have en god søndag med babyhunden.

Knus