lørdag den 7. november 2009

Indkøb... :o)


Billederne af de, efter min mening, fuldstændig fantastiske krudt-farvede juletræer, blev desværre også overbelyste... de er pink og turkis når det er bedst... :o)
10,- stk i Føtex... :o)

3 stk super søde kort, som jeg skal bruge i mine malede rammer... :o). 3 stk for 10,- i Tiger... :o)

Også i Tiger fandt jeg disse 3 bøger af Majbritte Ulrikkeholm. Til 20,- stk. Jeg har aldrig læst noget af hende før, men tror at det er en mangel i min litteratur nysgerrige sjæls oplevelses register...så det kan der blive rettet op på nu... :o)

Denne chime er den første jeg prøver at lave med de før omtalte guldmalede dyr...og jeg er ikke helt tilfreds...så flere forsøg må der til... :o)

Jeg har sovet det meste af dagen idag...den forgående uge har været "hård" ved mig, med megen social omgang...hvilket jo er godt, og helt klart fremskridt...at kunne klare en hel uges hektisk aktivitet, før jeg må sove igennem... :o)
I eftermiddag har jeg hygget med en boligbog og tændt stearinlys...mmm...det er hygge... :o)

Nu vil jeg læse lidt mere... :o)
Håber også at din lørdag har været god ved dig... :o)
Ciao

3 kommentarer:

Vibeke! sagde ...

Ih du milde, de er nu godt nok farverige de juletræer:)
Jeg har også lyst til, at læse de bøger, jeg har set og hørt hende på tv, og kunne godt lide hende og hendes arbejdsmetoder, så jeg tror jeg vil gå på jagt efter bøgerne.

Persilja sagde ...

Åå vilka coola kitschiga granar!!!! OCh girlangen med sprejmålat djur var ju knasfina!!!!!!! Älskar sånt som är vackert men också humoristiskt och som verkligen ser hemgjort ut. Detta är alltså BERÖM och inget annat. (En del tror att "hemgjort" är dåligt.:D)

Mette Lykke sagde ...

Uha da der er knald på de juletræer.. Du for da en farverig jul.. Det er til at blive glad af at se på.. Glæder mig til at se dem i en sammehæng..
Børgerne ser kigge, læse værdige ud.