tirsdag den 20. oktober 2009

Endnu engang tak...

...til jer som har budt ind med kommentarer til mit forrige indlæg... :o)

Og velkommen til flere nye læsere...jeg beskrev som noget af det første på denne blog, hvorfor jeg ind imellem stadigvæk døjer med de symptomer, som jeg beskrev i forrige indlæg...intet er hemmeligt på den front, for mit vedkommende... :o)

Jeg har været stand-in for Ældstedatteren idag. Øjestenen er lidt små-sløj for tiden... Ja vi er faktisk lidt nervøse for om det er allergi overfor Trunte-hunden :o(
Ældstedatteren er i sin første praktik periode-på lærerudd....og har derfor naturligvis ikke lyst til alt for meget fravær... Så er det at jeg kan træde til...og gør det med lidt uro i sjælen...men jeg nænner simpelthen ikke at Øjestenen skal små-sløj i børnehave...og jeg forstår jo også godt at Ældstedatteren ikke så gerne vil gå glip af så meget i denne første korte praktik... så må jeg nurse mig selv sidst på ugen...og naturligvis om eftermiddagen når de to damer har vendt næsen hjemad... :o)

Men nu kalder dynen...imorgen kl 7.15 er der atter en stand-in aftale...og da det kun er til kl 13, så kan jeg jo nå en eftermiddags lur, hvis det skulle blive nødvendigt... :o)

Ciao

5 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Det var da så lidt, vi er her jo for hinanden..
Og et par opmuntrende varmer mere end vi aner..

Pernille på 1. sagde ...

Håber at det kommer til at gå godt med din stand in aftale, vi må da ikke håbe at du er ude i noget allergi.

Pyt med at man har nogle tude dage ind imellem, der må jo være noget der skal ud, sådan er det nu og da !

Knus

Fru E sagde ...

Valgte at gå tilbage og læse dit indlæg. Trist at du har gået så meget igennem, men jeg tænker også, at det er dejligt at du har så gode børn.

Ha' en rigtig god aften.

Tanker fra mig

Lavendel sagde ...

Ønsker dig en rigtig dejlig dag med den lille øjesten! Lavendel i det franske.

Pernille på 1. sagde ...

Hej Pi, der ligger en award til dig på min blog :)